Blog

Legújabb bejegyzés

6 + 1 kreatív dizájnötlet a közösségi média posztjaidhoz

6 + 1 kreatív dizájnötlet a közösségi média posztjaidhoz

Hogy miért érdemes komoly hangsúlyt fektetni a közösségi média bejegyzések releváns információtartalma mellett a megjelenésükre is, nem térnék ki részletesebben, de azért a rend kedvéért álljon itt néhány adat emlékeztetőként: az agyunk 60.000-szer gyorsabban dolgozza...

bővebben

Hogyan briefelj egy kreatív ügynökséget?

Kiválasztottad a számodra minden szempontból legmegfelelőbb, és emberileg is legrokonszenvesebb etikus marketing ügynökséget, aláírtátok a szerződést, és nincs más hátra, mint végre elindítani a várva-várt közös munkát?

Annak érdekében, hogy az együttműködés már az első pillanattól gördülékeny és hatékony legyen, van pár tippünk, amiket érdemes lehet megfontolni az első brief előtt, és a hosszan tartó közös munka során.

bővebben

6 tipp, amit megtehetsz nyáron a PPC kampányaidért

a legjobb, ha leállítjuk a hirdetéseinket minden felületen, hiszen az emberek úgyis nyaralnak, nem vásárolnak. Akár így is gondolkozhatnánk, de akkor sok potenciális, jövőbeli konvertálótól (vásárlótól) esnénk el. Akkor mégis mit lehet tenni, hogy nyáron se érezd pénzkidobásnak a hirdetéseidet? Olvasd el blogbejegyzésünket, hogy megtudd, milyen lépéseket tehetsz meg annak érdekében, hogy jobb eredményeket érhess el a nyári hónapokban is!

bővebben

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

+36 70 930 6779

info@chiro.hu

      

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.