Blog

Legújabb bejegyzés

Hogy moderáld a közösségi oldalaidat?

Hogy moderáld a közösségi oldalaidat?

Közösségi oldalaid sokszor az első közvetlen kontaktot jelentik az ügyfeleiddel, így fontos, hogy itt ne csak a te bejegyzéseid feleljenek meg bizonyos szabályoknak, hanem az azokra érkező hozzászólások is vállalhatóak legyenek. Márpedig a közösségi média egyik...

bővebben
Hogyan briefelj egy kreatív ügynökséget?

Hogyan briefelj egy kreatív ügynökséget?

Kiválasztottad a számodra minden szempontból legmegfelelőbb, és emberileg is legrokonszenvesebb etikus marketing ügynökséget, aláírtátok a szerződést, és nincs más hátra, mint végre elindítani a várva-várt közös munkát?Annak érdekében, hogy az együttműködés már az első pillanattól gördülékeny és hatékony legyen, van pár tippünk, amiket érdemes lehet megfontolni az első brief előtt, és a hosszan tartó közös munka során.
bővebben
6 tipp, amit megtehetsz nyáron a PPC kampányaidért

6 tipp, amit megtehetsz nyáron a PPC kampányaidért

a legjobb, ha leállítjuk a hirdetéseinket minden felületen, hiszen az emberek úgyis nyaralnak, nem vásárolnak. Akár így is gondolkozhatnánk, de akkor sok potenciális, jövőbeli konvertálótól (vásárlótól) esnénk el. Akkor mégis mit lehet tenni, hogy nyáron se érezd pénzkidobásnak a hirdetéseidet? Olvasd el blogbejegyzésünket, hogy megtudd, milyen lépéseket tehetsz meg annak érdekében, hogy jobb eredményeket érhess el a nyári hónapokban is!
bővebben

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

+36 70 930 6779

info@chiro.hu

      

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.