Karrier lehetőségek

RÓLUNK

Amiért szeretni fogsz nálunk dolgozni

Nálunk biztonságban van a munkahelyed, jöjjön bármilyen vírus vagy válság. Rugalmasan dolgozhatsz, részben home office-ból, részben az irodából, csapatban, a legmodernebb eszközökön, belvárosi irodában. Figyelünk a munka-magánélet egyensúlyára, mert habár a szenvedélyünk a marketing, élni még jobban szeretünk!:) Megbecsüljük egymást, támogatók vagyunk, mert együtt többre jutunk. Úgy érzed, szívesen csatlakoznál hozzánk?

Matykó Noémi
ügyvezető

Élet a Chirónál

Pozitív, vidám emberek vagyunk, a munka mellett mindig van időnk a poénkodásra. Mivel nem vagyunk sokan, így olyan, mintha egy kis család lennénk, ahol a felek mindig tekintettel vannak egymásra.

A Corvin negyedhez közel, a 4-6-os villamostól 5-7 perc sétára, egy tágas, napfényes lakásirodában dolgozunk, ahol mindig jó hangulat uralkodik.

Gyakran szervezünk csapatépítő programokat, amik között ugyanúgy ott vannak a társasozós esték – a Dixit és a Csótánypóker a két kedvencünk –, a közös fancy vacsorák és az irodai bruncholások, de még a közös kirándulások is.

Jelenleg heti 2 napot home office-ból, 3 napot az irodából dolgozunk.

A közelben pedig mindenféle infrastruktúra fellelhető: éttermek, kávézók, posta, fogászat, bolt – és még egy szuper pub is, ahova néha mi is ellátogatunk, hogy levezessük a bennünk felgyülemlett feszültséget. Mindennek köszönhetően a mindennapi, munkán kívüli ügyek intézése is könnyebbséget jelent a számunkra.

Aktuális állásajánlataink

Szenior online marketing menedzser

Részletek »

Junior PPC menedzser

Részletek »

Junior online marketing menedzser

Részletek »

Online marketing gyakornok

Részletek »