Karrier

Tartozz Magyarország egyik legjobb marketing csapatába!

▪ biztonság ▪ munka-magánélet egyensúly ▪ fejlődés ▪       rugalmasság ▪

Teamwork makes the dream work
Együtt az irodában

Élet a Chironál

Pozitív, vidám emberek vagyunk, a munka mellett mindig van időnk a poénkodásra. Mivel nem vagyunk sokan, így olyan, mintha egy kis család lennénk, ahol a felek mindig tekintettel vannak egymásra.

A Corvin negyedhez közel, a 4-6-os villamostól 5-7 perc sétára, egy tágas, napfényes lakásirodában dolgozunk, ahol mindig jó hangulat uralkodik.

Gyakran szervezünk csapatépítő programokat, amik között ugyanúgy ott vannak a társasozós esték – a Dixit és a Csótánypóker a két kedvencünk –, a közös fancy vacsorák és az irodai bruncholások, de még a közös kirándulások is.

 Jelenleg heti 2 napot home office-ból, 3 napot az irodából dolgozunk.

A közelben pedig mindenféle infrastruktúra fellelhető: éttermek, kávézók, posta, fogászat, bolt – és még egy szuper pub is, ahova néha mi is ellátogatunk, hogy levezessük a bennünk felgyülemlett feszültséget. Mindennek köszönhetően a mindennapi, munkán kívüli ügyek intézése is könnyebbséget jelent a számunkra.

Nálunk biztonságban van a munkahelyed, jöjjön bármilyen vírus vagy válság. Rugalmasan dolgozhatsz, részben home office-ból, részben az irodából, csapatban, a legmodernebb eszközökön, belvárosi irodában. Figyelünk a munka-magánélet egyensúlyára, mert habár a szenvedélyünk a marketing, élni még jobban szeretünk!:) Megbecsüljük egymást, támogatók vagyunk, mert együtt többre jutunk. Úgy érzed, szívesen csatlakoznál hozzánk?

Matykó Noémi

ügyvezető

Aktuális állásajánlataink

Legyél Te is a Chiro csapat tagja!

Szenior online marketing menedzser

Jelentkezés: lejárt

Junior online marketing menedzser

Jelentkezés: lejárt

Junior PPC-s

Jelentkezés: lejárt

Online marketing gyakornok

Jelentkezés: október 1.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.