Online marketing gyakornok

Munkaidő: heti 20 óra, rugalmasan

Jelentkezési határidő: folyamatosan

Feladatok

\

online marketinges munkatársak munkájának segítése

\

Facebook és Instagram posztok készítése

\

szövegírás, képszerkesztés

\

kutatómunka

\

piac- és versenytárs elemzés

Elvárásunk

\

aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony

\

kreatív, nyitott elme

\

megbízhatóság

\

motiváltság és elkötelezettség a munka iránt

\

kiváló helyesírás, stilisztikai érzék

\

heti minimum 15-20 óra munka

Előnyt jelent

\

talpraesettség

\

angol nyelvtudás

\

videoszerkesztő programok ismerete

\

széles látókör a marketing területén

Amit kínálunk

\

Belső képzéseken való részvétel

\

Fiatalokból álló, kreatív csapat, ahová mindig fordulhatsz segítségért

\

Gyors szakmai előrelépési lehetőség

\

Alkalmanként home office lehetőség

\

Bruttó 1800 Ft/óra fizetés

\

Google Partner és nyolcszoros Marketing Diamond Awards Díjas ügynökség

Az önéletrajzok első körös értékelése után próbafeladatot küldünk a legjobb jelölteknek, aminek elkészítése a bekerülés feltétele. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha hajlandó vagy a feladat megoldására.

Díjaink:

Ügyfeleink:

Rólunk

2013 óta működő, azóta folyamatosan fejlődő online marketing ügynökség vagyunk kis- és középvállalkozások igényeire szabva. Ügyfélkörünk változatos: a turisztikai szektortól kezdve a szépségápoláson keresztül az autóiparig sok ügyféllel dolgozunk.

Legfontosabb küldetésünk, hogy elégedett ügyfeleink legyenek. Ez nem maszlag, munkánk legnagyobb mérőszáma ez. Leginkább ajánlásokból élünk, ügyfeleink ajánlanak partnereiknek, így kiemelten fontos számunkra, hogy munkánk kifogástalan legyen.

Partnereink kedvesek, értelmes cégvezetők, akikkel öröm együtt dolgozni. Szeretjük az újításokat, keressük a kreatív megoldásokat, de jól ismerjük a sablonokat is.

Csapat

Az irodában jelenleg hatan tartózkodunk fixen, a többi kollégánk távolról dolgozik. Pozitív, vidám emberek vagyunk, mindig van időnk a poénkodásra. Gyakran szervezünk csapatépítő programokat, amik az egyszerű fagyizástól a közös vacsorán át akár a velencei karneválig igen színesek.

Irodánk

A Corvin negyedhez közel egy tágas, napfényes lakásirodában dolgozunk, ahol mindig jó hangulat uralkodik. Mivel nem vagyunk sokan, így olyan, mint ha egy kis család lennénk, ahol a felek mindig tekintettel vannak egymásra. A közelben minden infrasturktúra fellelhető: éttermek, kávézók, posta, fogászat, stb. Szóval a munkán kívüli, napi ügyek intézése is könnyen megy.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.