Szolgáltatások

Tervezés

01

Stratégia nélkül nem lehet sikeres online marketinget folytatni. Tudnod kell, mik a célok, mik a legnagyobb értékeid, a fő üzeneteid, ismerned kell a versenytársakat, 
a vevőidet, majd ezek mentén kell kitalálnod, hogy pontosan hol és mit akarsz kommunikálni.

Ma már nem elég 1-2 felületen jelen lenni ahhoz, hogy sikereket érj el. Komplex marketing megoldásokban kell gondolkoznod, ahol minden felület támogatja egymást. Ez rengeteg idő és erőforrás, de mi segítünk kiaknázni minden lehetőséget.

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube, Pinterest: posztok, sztorik, videók, Reels, leadgyűjtés, lájkgyűjtés, nyereményjáték, csoportépítés. Követni is nehéz, ugye? Megoldjuk.

A marketing audit olyan eszköz a vállalatod számára, ami objektív, adatvezérelt áttekintést ad jelenlegi marketing tevékenységedről.

A marketing tanácsadás lehetőséget nyújt arra, hogy friss, objektív szemmel tekints a vállalkozásodra.

Kivitelezés

02

A megfelelő megtérülést a pontosan célzott fizetett hirdetések érik el. PPC szakértői csapatunk gondoskodik a kampányaid optimalizálásáról és a költségek minimalizálásáról. 

A munkáltatói márkaépítés döntő szerepet játszik a tehetségek vonzásában és megtartásában. Dolgozz velünk, és alakítsd vállalatodat a legvonzóbb munkahellyé az iparágadban.

A B2B értékesítés speciális megközelítést igényel, a klasszikus marketingeszközök sokkal kifinomultabb használatára van itt szükség. Szerteágazó B2B tapasztalatunkkal támogatunk az értékesítési ciklus minden szakaszában.

Mérés

03

A minőségi videók fokozzák az elkötelezettséget, és azon túl, hogy megkönnyítik az üzenetek közvetítését, emlékezetessé tesznek. Segítünk a hetékony, minőségi videók elkészítésében és terjesztésében.

Nem elég, ha van egy tartalmas podcasted: ugyanilyen fontos, hogy a tartalom eljusson a megfelelő emberekhez. Bízd ránk a podcasted gyártását és kommunikációját, így sem a tartalom, sem az elérések miatt nem kell aggódnod.

Ha az online marketing teljes eszköztárát bevetnéd, ne hagyd ki az egyedi médiafelületeket sem. Elkészítjük a médiatervedet, majd segítünk a legjobb árak kialkudásában.

Eszközeink

Nálunk nincsenek felesleges körök

Ajánlat – szerződés – stratégia, és már indul is a kampányod, nem töltünk el heteket “látszattevékenységekkel”. Igazi taktikai csapat vagyunk: alapos felkészülés, gyors döntések, rugalmas konstrukciók. Egyszerű kapcsolattartás, egyszerű folyamatok – mindez hűségidő nélkül.

Riportálás, adatelemzés

Minden kampányunk eredményét monitorozzuk, gyűjtjük és felhasználjuk az adatokat, amiről havonta részletes beszámolót küldünk neked: értelmezzük a számokat és proaktív ajánlásokat fogalmazunk meg céljaid elérése érdekében.

Ár-érték arány

Odafigyelünk arra, hogy több értéket teremtsünk neked, mint amennyibe a munkánk kerül. Költségeink pontosan kiszámíthatóak, minden költést alaposan megtervezünk a hatékonyság érdekében.

Nálunk nem egy vagy a sok ügyfélből

Nekünk a marketing nem a munkánk, hanem a szenvedélyünk. Minden ügyfelet úgy kezelünk, mintha ő lenne az első, az egyetlen, a legfontosabb. Ajánlásokból élünk, ezért mindennél fontosabb, hogy elégedett legyél a munkánkkal!

Megtisztelünk az egyenes beszéddel

Nem kozmetikázunk, őszintén beszélünk az eredményekről. Akkor is, ha azok nem a legjobbak. Akkor is, ha mi hibázunk, és akkor is, ha nem értünk veled egyet. Elvégre a kommunikációból élünk.

Tech fókuszúak vagyunk

Használunk sablonokat, de nem vagyunk sablonosak. A hatékonyság érdekében számos szoftvert és AI-eszközt bevetünk, de minden munkánk forrása, eredője marketing szakembereink szakmai tudása és kreativitása.