Szolgáltatásaink

Facebook és Instagram hirdetések

Komplexen, stratégia mentén kezeljük Facebook és Instagram hirdetéseidet. Profi grafikákkal, hatékony szövegekkel, folyamatos teszteléssel érjük el a legjobb eredményeket. Kérj ajánlatot a kivitelezésre!

Google Ads (Adwords) hirdetések

A céljaidnak megfelelően kialakítjuk a stratégiát, és pontos tervezéssel, számításokkal határozzuk meg a kampányaidat. Mérésekkel, folyamatos optimalizálással pedig kihozzuk a maximumot hirdetéseidből. Nézd meg, hogyan!

Komplex online marketing kivitelezés

Leveszünk minden online marketinggel kapcsolatos terhet a válladról. Figyeljük a konkurenciát, kikutatjuk a célcsoportod, kezeljük a hirdetéseid, közösségi csatornáid, megírjuk a blogodat és hírleveleidet. Csak dőlj hátra, és élvezd a sikereket!

Közösségi média menedzsment

A céljaidhoz igazítva folyamatosan kreatív, izgalmas tartalommal töltjük meg a közösségi média csatornáidat. Szöveget írunk, képeket, grafikákat, videókat készítünk, és moderáljuk az oldalad, hogy ne kidobott pénz legyen az oldal fenntartása. Kérj tőlünk ajánlatot!

Blog és hírlevél marketing

Segítünk felépíteni a hírlevél listádat, kitaláljuk, hogy miről érdemes kommunikálni, megírjuk a hírleveleket, majd kiküldjük a listádra. A blogodat izgalmas, értékes tartalommal frissítjük, hogy  naprakész, tökéletes minőségű és igazán hatékony legyen. Nézd meg a részleteket!

Online marketing audit

Megvizsgáljuk a honlapodat, a közösségi média oldalaidat és a hirdetési fiókjaidat, de még a versenytársaid aktivitásait is. Konkrét tanácsokkal látunk el, hogy hogyan tudod kiaknázni az online marketingben rejlő minden lehetőséget. Próbálj ki minket! 

Weboldal készítés ikon

Weboldal készítés

Legyen akár szó hirdetési landing oldalról, teljes weboldalról, vagy akár webshopról, a Chiro csapata segít, hogy egy modern, letisztult, jól működő weboldalad legyen. Ne halaszd tovább!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.