Haladó marketing podcast Matykó Noémivel

Nincs bullshit, csak szakértelem és tiszta szórakozás!
A PODCASTRŐL

Üdv a Marketing MSc Podcastben

A haladó marketing megoldások és a legfrissebb iparági trendek kincsestárában. Ideális vállalkozóknak, akik etikusan akarnak kitűnni a reklámzajból, és marketing szakembereknek, marketinges hallgatóknak, akik a szakma csúcsára törekednek.

Merülj el kéthetente Noémivel a marketingpszichológia és neuromarketing izgalmas világában. Készülj fel arra, hogy konkrét marketingstratégiát elemezz, árazási tippeket tanulj, és betekintést nyerj a szezonális kampányokba, stratégiai tervezésbe, és mindenbe, ami a social mediával kapcsolatos – YouTube-tól a Facebookig, Instagramtól a Pinterestig és Google-ig.

A házigazda: Matykó Noémi

Noémi egyedülálló szakmai betekintéssel és magával ragadó történetmeséléssel tesz minden epizódot élvezetessé. Szakértelme nemcsak megvilágítja a modern marketing szövevényes útjait, hanem kalanddá is alakítja azokat.

2. évad: még látványosabban!

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a második évadunk már nem csak a füleidnek szól, hanem a szemednek is! Találkozz velünk a YouTube-on egy dinamikus vizuális élményért, vagy hangolódj rá a Spotify-on a szokásos hangzásra.

Csatlakozz a kalandhoz!

Készen állsz, hogy szintet lépj a marketing tudásodban? Látogass el a Spotify vagy YouTube oldalunkra, és merülj el egy olyan világban, ahol a marketing Noémivel életre kel!

Megtekintés Youtube-on »

Megtekintés Spotify-on »

Adások