Rólunk

Milyen csapat vagyunk? Nagyon összetartó. A minőségből sosem engedünk. Nem csak miattad, magunk miatt sem.

Díjaink:

Ügyfeleink:

Együtt nagyot alkotunk!

Eltökélt szándékunk, hogy magas színvonalú marketing kampányokat építünk a hazai kkv-knek. Hiszünk az etikus marketingben, ahol cégeddel úgy bánunk, mintha az a sajátunk lenne. Minden tudásunkat és kreativitásunkat bevetjük, hogy cégedet kiemeljük a konkurencia szürkeségéből. Nem ígérgetünk felelőtlenül, csak pontos tervezéssel, mérésekkel, adatokkal dolgozunk, hogy mindig nyugodt lehess: céged marketingje jó kezekben van. Nincs hűségidő, hónapról hónapra bizonyítani akarunk neked!

 

Google Partner minősítés, Marketing Diamond Awards díj

2014-től Google Partner minősítéssel rendelkezünk. A minősítés segíthet a döntésedben, ha kattintás alapú hirdetéseken gondolkozol: nálunk biztos, hogy profi csapat fogja kezelni a hirdetéseidet azért, hogy a lehető legtöbb vevőt tereljünk a weboldaladra a legoptimálisabb költés mellett.

2017-ben, 2018-ban, 2019-ben (duplán), 2020-ban (négyszeresen) és 2021-ben (háromszorosan) is elnyertük a Magyar Marketing Szövetség Marketing Diamond Awards díját több kategóriában. Szeretnénk azon dolgozni, hogy a te márkád, terméked, szolgáltatásod is díjazott legyen a legjobbak között.

Kérj ajánlatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Csapatunk

Akikre bármikor számíthatsz!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Matykó Noémi

ügyvezető

Bölcsész, közgazdász, született álmodozó. Szakterülete a stratégiaalkotás, valamint a kis és középvállalati online marketing. A neouromarketing  lelkes kutatójaként elkötelezte magát a szakma igényes és etikus képviselete mellett, szabadidejében pedig szenvedélyes utazó.

Boldog Eszter

Boldog Eszter

szakmai vezető

Eszter több mint 8 éve bizonyít az online marketing területén, töretlen lelkesedéssel.
Stratégiát alkot, szervez, bonyolít, folyamatosan ötletel és nem riad meg semmilyen kihívástól. Precizitásával sokakat ámulatba ejt.

 

Szőnyi Benjamin

Szőnyi Benjamin

head of ppc

Közvetlen, ügyfélközpontú 5 év digitális ügynökségeknél szerzett tapasztalat, sok kreativitás, stratégiai látásmód és kiváló humor jellemzi Benit, akivel szabad idejében a tóparton vagy az erdőben találkozhatunk, ha felismerjük zöld ruhájában.

Kántor Eszter

Kántor Eszter

szenior online marketing menedzser

Eszter 7 éve dolgozik online marketing területen. Igazán elemében szervezés és tervezés közben érzi magát, szereti átlátni és kézben tartani a dolgokat elejétől a végéig. Otthon van a hírlevelekben, de a szövegírást kedveli a legjobban. Szabadidejében falja a könyveket, jó időben pedig koncerteken lehet találkozni vele.

Vanyovszki József

Vanyovszki József

grafikus, szenior tartalom menedzser

Kreatív, megalkuvást nem ismerő grafikus, aki minden témában meglátja az izgalmas tartalom lehetőségét. Legyen a feladat hirdetési kreatívok készítése vagy akár logótervezés, bármely területen megállja a helyét. Szabadidejében a biológia sokszínűsége köti le. 

Jovon Virág Viktória

Jovon Virág Viktória

szenior ppc specialista

Viki igazi szerelmét az online marketing világában találta meg. PPC kampányok teljes körű menedzselését végzi és egyaránt kezel Facebook, Ads, Instagram és Youtube hirdetéseket. Szabadidejében szívesen utazik és megszállottan szereti a színházat.

Orbán Renáta

Orbán Renáta

szenior online marketing menedzser

A Chiróhoz lelkes pályakezdőként került, azóta magabiztosan kezeli a Facebook és Instagram oldalakat teret engedve kreativitásának. Nem csak a közösségi médiában, hanem az online marketing újdonságaiban is otthonosan mozog. Lelkiismeretes munkája és pontossága nagy segítség az ügynökség mindennapjaiban.

Janosi_Eszter_Chiro

Jánosi Eszter

junior online marketing menedzser

Eszter frissen végzett marketinges, illetve kommunikációs szakember, melyeknek kombinációjával ki tud teljesedni egyaránt a kreatív látásmódja, illetve a rendszerekre alapuló stratégiai gondolkodásmódja. Mindig fellelkesíti, ha arculati, brandinges vagy grafikai munkákon szorgoskodhat. Lételeme a cicás és a Jézusos mémek gyűjtése és küldözgetése.

Nagy_David_Chiro

Nagy Dávid

junior online marketing menedzser

Dávidot 3 éve szippantotta magába az online marketing, azóta folyamatosan képzi magát. Szenvedélye a szövegírás, így abban a szerencsés helyzetben van, hogy a hobbija a munkája. A marketing széles spektruma érdekli, de leginkább a growth hacking és a mesterséges intelligencia alkalmazása. Szabadidejében olvas, sportol, főz.

Meszaros_Csenge_Chiro

Mészáros Csenge

junior online marketing menedzser

Csenge gyakornokként került a Chiro-családba, ahol gyorsan megtalálta a helyét. Jókedvének és pozitivitásának köszönhetően lelkesen végzi a munkáját, ahol a hírlevélkészítésben és hirdetésszövegek írásában járatos. Szabadidejében szívesen kirándul a természetben, valamint előszeretettel műveli kertjét és termeszti növényeit.

Csaba_Nikolett_Chiro

Csaba Nikolett

junior online marketing menedzser

Végzős kommunikáció-, és médiatudomány szakos hallgató, aki  a szövegírás területén érzi magát igazán otthon. Szenvedélye a történetmesélés, legyen az egy néhány soros Instagram-poszt, vagy akár egy blogbejegyzés – minden formátumban szívesen alkot! Ha éppen nem az irodában kreatívkodik vagy az iskolapadban ül, lelkesen kutat a médiatudatosság témakörében.

Legyél csapatunk tagja!

Csapatunk folyamatosan keres kreatív szakembereket állandó és eseti munkákra. Olyan emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akiknek a marketing nem a munkája, hanem a hivatása. Ha ilyen vagy, keress meg minket!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.