Rólunk

Milyen csapat vagyunk? Nagyon összetartó. A minőségből sosem engedünk. Nem csak miattad, magunk miatt sem.

Díjaink:

Ügyfeleink:

Együtt nagyot alkotunk!

Eltökélt szándékunk, hogy magas színvonalú marketing kampányokat építünk a hazai kkv-knek. Hiszünk az etikus marketingben, ahol cégeddel úgy bánunk, mintha az a sajátunk lenne. Minden tudásunkat és kreativitásunkat bevetjük, hogy cégedet kiemeljük a konkurencia szürkeségéből. Nem ígérgetünk felelőtlenül, csak pontos tervezéssel, mérésekkel, adatokkal dolgozunk, hogy mindig nyugodt lehess: céged marketingje jó kezekben van. Nincs hűségidő, hónapról hónapra bizonyítani akarunk neked!

 

Google Partner minősítés, Marketing Diamond Awards díj

2014-től Google Partner minősítéssel rendelkezünk. A minősítés segíthet a döntésedben, ha kattintás alapú hirdetéseken gondolkozol: nálunk biztos, hogy profi csapat fogja kezelni a hirdetéseidet azért, hogy a lehető legtöbb vevőt tereljünk a weboldaladra a legoptimálisabb költés mellett.

2017-ben, 2018-ban, 2019-ben (duplán) és 2020-ban (négyszeresen) is elnyertük a Magyar Marketing Szövetség Marketing Diamond Awards díját több kategóriában. Szeretnénk azon dolgozni, hogy a te márkád, terméked, szolgáltatásod is díjazott legyen a legjobbak között.

Kérj ajánlatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Csapatunk

Akikre bármikor számíthatsz!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Matykó Noémi

ügyvezető

Bölcsész, közgazdász, született álmodozó. Szakterülete a stratégiaalkotás, valamint a kis és középvállalati online marketing. A neouromarketing  lelkes kutatójaként elkötelezte magát a szakma igényes és etikus képviselete mellett, szabadidejében pedig szenvedélyes utazó.

Boldog Eszter

Boldog Eszter

szakmai vezető

Eszter több mint 8 éve bizonyít az online marketing területén, töretlen lelkesedéssel.
Stratégiát alkot, szervez, bonyolít, folyamatosan ötletel és nem riad meg semmilyen kihívástól. Precizitásával sokakat ámulatba ejt.

 

Szőnyi Benjamin

Szőnyi Benjamin

head of ppc

Közvetlen, ügyfélközpontú 5 év digitális ügynökségeknél szerzett tapasztalat, sok kreativitás, stratégiai látásmód és kiváló humor jellemzi Benit, akivel szabad idejében a tóparton vagy az erdőben találkozhatunk, ha felismerjük zöld ruhájában.

Kántor Eszter

Kántor Eszter

Senior account manager

Eszter 5 éve dolgozik az online marketing világában. Igazán elemében szervezés és tervezés közben érzi magát, szereti átlátni és kézben tartani a dolgokat elejétől a végéig. Otthon van a hírlevelek világában, de a szövegírást kedveli a legjobban. Szabad idejében falja a könyveket, jó időben pedig koncerteken lehet találkozni vele.

Vanyovszki József

Vanyovszki József

grafikus, senior content manager

Kreatív, megalkuvást nem ismerő grafikus, aki minden témában meglátja az izgalmas tartalom lehetőségét. Legyen a feladat hirdetési kreatívok készítése vagy akár logótervezés, bármely területen megállja a helyét. Szabadidejében a biológia sokszínűsége köti le. 

Jovon Virág Viktória

Jovon Virág Viktória

ppc specialista

Viki igazi szerelmét az online marketing világában találta meg. PPC kampányok teljes körű menedzselését végzi és egyaránt kezel Facebook, Ads, Instagram és Youtube hirdetéseket. Szabadidejében szívesen utazik és megszállottan szereti a színházat.

Nyul Angelika Bianka

Nyul Angelika Bianka

junior grafikus

Angelika 2 évvel ezelőtt merült bele az online marketing világába. Jelenleg a BME Kommunikáció- és médiatudomány másodéves mesterszakos hallgatója. Szabadidejét a nyulaival és olasztanulással tölti, valamint igyekszik elsajátítani a UX/UI design csínját-bínját.

Orbán Renáta

Orbán Renáta

junior online marketing menedzser

A Chiróhoz lelkes pályakezdőként került, azóta magabiztosan kezeli a Facebook és Instagram oldalakat teret engedve kreativitásának. Nem csak a közösségi médiában, hanem az online marketing újdonságaiban is otthonosan mozog. Lelkiismeretes munkája és pontossága nagy segítség az ügynökség mindennapjaiban.

Szászik Norward

Szászik Norward

online marketing gyakornok

Norward a Chiro csapatának lelkes gyakornoka, aki végtelen kíváncsiságának és tudásszomjának hála, egyetlen kihívásra sem tudna nemet mondani. Munkájában a tartalomgyártásban mozog otthonosan, szabadidejében pedig bármiben, ami gaming vagy LEGO.

Legyél csapatunk tagja!

Csapatunk folyamatosan keres kreatív szakembereket állandó és eseti munkákra. Olyan emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akiknek a marketing nem a munkája, hanem a hivatása. Ha ilyen vagy, keress meg minket!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.