Rólunk

Milyen csapat vagyunk? Nagyon összetartó. A minőségből sosem engedünk. Nem csak miattad, magunk miatt sem.

Díjaink:

Ügyfeleink:

Merünk nagyot álmodni!

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontóak, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. A legkisebb megbízást is nagy örömmel vesszük, mert minden apró siker a csapatunkat erősíti.

Ismerjük a hagyományos marketing módszereket, és szívesen alkalmazzuk is, de ha kell, vannak új, világmegváltó ötleteink is. Nem sablonokat árulunk, hanem egyedi marketingstartégiát alkotunk minden cégre.

Google Partner minősítés, Marketing Diamond Awards díj

2014-től Google Partner minősítéssel rendelkezünk. A minősítés segíthet a döntésedben, ha kattintás alapú hirdetéseken gondolkozol: nálunk biztos, hogy profi csapat fogja kezelni a hirdetéseidet azért, hogy a lehető legtöbb vevőt tereljünk a weboldaladra a legoptimálisabb költés mellett.

2017-ben és 2018-ban is elnyertük a Magyar Marketingszövetség Marketing Diamond Awards díját tartalommarketing kategóriában. Szeretnénk azon dolgozni, hogy a te márkád, terméked, szolgáltatásod is díjazott legyen a legjobbak között. 

Kérj ajánlatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Csapatunk

Akikre bármikor számíthatsz!

Matykó Noémi

ügyvezető

Bölcsész, közgazdász, született álmodozó. Szakterülete a stratégiaalkotás, valamint a kis és középvállalati online marketing. A neouromarketing  lelkes kutatójaként elkötelezte magát a szakma igényes és etikus képviselete mellett, szabadidejében pedig szenvedélyes utazó.

Boldog Eszter

senior online marketing szakértő

Eszter több mint 6 éve bizonyít az online marketing területén, végzettsége szerint angol fordító.
Stratégiát alkot, szervez, bonyolít, folyamatosan ötletel és nem riad meg semmilyen kihívástól. Precizitásával sokakat ámulatba ejt.

Szőnyi Benjamin

head of ppc

Közvetlen, ügyfélközpontú 5 év digitális ügynökségeknél szerzett tapasztalat, sok kreativitás, stratégiai látásmód és kiváló humor jellemzi Benit, akivel szabad idejében a tóparton vagy az erdőben találkozhatunk, ha felismerjük a zöld ruhájában.

Vanyovszki József

grafikus, senior content manager

Eredetileg biológus diplomával rendelkező grafikus, aki minden témában meglátja az izgalmas tartalom lehetőségét. Legyen a feladat hirdetési kreatívok készítése vagy akár logótervezés, bármely területen megállja a helyét.

Jovon Virág Viktória

ppc specialista

Viki, bár végzettségét tekintve andragógus, mégis az igazi szerelmét az online marketing világában találta meg. PPC kampányok teljes körû menedzselését végzi és egyaránt kezel Facebook, Ads, Instagram és Youtube hirdetéseket. Szabadidejében szívesen utazik és megszállottan szereti a színházat.

Bodor Andrea

copywriter

Turizmus szakon végzett, időközben lelkes marketingessé vált kolléga, aki elsődlegesen szöveges tartalomkészítéssel foglalkozik. Akár Facebook posztot, akár hírlevelet készít, minden témában talál egy új, izgalmas fonalat, amin elindulhat.

Szalay Ágnes

közösségi média specialista

Kreatív maximalista, aki nem retten meg az új feladatköröktől és a nem mindennapi témáktól. Kedveli a szövegírást, de a vizuális tartalomkészítésben érzi igazán otthon magát.

Sándor Enikő

közösségi média menedzser

Bár logisztikát és turizmust tanult, de szívét mindig is a marketing dobogtatta meg. A Chiróhoz lelkes pályakezdőként került, azóta magabiztosan kezeli a Facebok és Instagram oldalakat teret engedve kreativitásának.

Ferenczi Zsuzsanna

irodavezető

Zsuzsi elsősorban a háttérből segíti mindennapi munkánkat, de az iroda mindennapi adminisztrációs feladataii mellett marketing asszisztensi pozícióban is derekasan helyt áll, és ha szükség van rá, ő is a csapat aktív ötletelőjévé válik.

Legyél csapatunk tagja!

Csapatunk folyamatosan keres kreatív szakembereket állandó és eseti munkákra. Olyan emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akiknek a marketing nem a munkája, hanem a hivatása. Ha ilyen vagy, keress meg minket!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

+36 70 930 6779

info@chiro.hu

      

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.