Rólunk

Milyen csapat vagyunk? Nagyon összetartó. A minőségből sosem engedünk. Nem csak miattad, magunk miatt sem.

Díjaink:

Ügyfeleink:

Merünk nagyot álmodni!

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontóak, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. A legkisebb megbízást is nagy örömmel vesszük, mert minden apró siker a csapatunkat erősíti.

Ismerjük a hagyományos marketing módszereket, és szívesen alkalmazzuk is, de ha kell, vannak új, világmegváltó ötleteink is. Nem sablonokat árulunk, hanem egyedi marketingstartégiát alkotunk minden cégre.

Google Partner minősítés, Marketing Diamond Award díj

2014-től Google Partner minősítéssel rendelkezünk. A minősítés segíthet a döntésedben, ha kattintás alapú hirdetéseken gondolkozol: nálunk biztos, hogy profi csapat fogja kezelni a hirdetéseidet azért, hogy a lehető legtöbb vevőt tereljünk a weboldaladra a legoptimálisabb költés mellett.

2017-ben és 2018-ban is elnyertük a Magyar Marketingszövetség Marketing Diamond Award díját tartalommarketing kategóriában. Szeretnénk azon dolgozni, hogy a te márkád, terméked, szolgáltatásod is díjazott legyen a legjobbak között. 

Kérj ajánlatot, hogy mielőbb elkezdhessüka közös munkát!

Csapatunk

Akikre bármikor számíthatsz!

Matykó Noémi

ügyvezető

Bölcsész, közgazdász, született álmodozó. Mindig tisztában van az aktuális piacai trendekkel, és egy lépésre sem marad le az élről. Szakterülete a stratégia, valamint a kis és középvállalati online marketing.

Németh Bettina

ppc specialista

Megszállott marketinges és örök realista, a PPC marketing és az analitika az, ami igazán megdobogtatja a szívét. Mindene a sport, energikusságát és kitartását a munkában is szereti kamatoztatni.

Vanyovszki József

art director

Eredetileg biológus diplomával rendelkező grafikus, aki minden témában meglátja az izgalmas tartalom lehetőségét. Legyen a feladat hirdetési kreatívok készítése vagy akár logótervezés, bármely területen megállja a helyét.

Bodor Andrea

copywriter

Turizmus szakon végzett, időközben lelkes marketingessé vált kolléga, aki elsődlegesen szöveges tartalomkészítéssel foglalkozik. Akár Facebook posztot, akár hírlevelet készít, minden témában talál egy új, izgalmas fonalat, amin elindulhat.

Szalay Ágnes

közösségi média specialista

Kreatív maximalista, aki nem retten meg az új feladatköröktől és a nem mindennapi témáktól. Kedveli a szövegírást, de a vizuális tartalomkészítésben érzi igazán otthon magát.

Ferenczi Zsuzsanna

irodavezető

Zsuzsi a háttérből segíti mindennapi munkánkat. Elsősorban az iroda mindennapi adminisztrációs feladatait intézi, de ha szükség van rá, ő is a csapat aktív ötletelőjévé válik.

Legyél csapatunk tagja!

Csapatunk folyamatosan keres kreatív szakembereket állandó és eseti munkákra. Olyan emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akiknek a marketing nem a munkája, hanem a hivatása. Ha ilyen vagy, keress meg minket!

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

+36 70 930 6779

info@chiro.hu

      

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.