SEO AUDIT

Díjaink:

Ügyfeleink:

Ellenőrizd, hogy megfelelően működik-e a honlapod!

Ha a vállalkozásodnak van már honlapja, akkor kapásból megelőzted a magyar KKV-k 25%át, de biztosan megfelelően működik rajta minden, és megtalálható a keresőmotorok által is? A keresőoptimalizálás az online marketingen belül külön szakmává nőtte ki magát az elmúlt években, ami nem csoda, hiszen egy nagyon összetett és folyamatosan változó területről van szó. Egy alapos SEO audit azért hasznos, mert elég egy apró technikai beállítás, vagy tartalmi hiba ami miatt lehet, hogy a weboldalad akár egyáltalán nem jelenik meg a keresőkben, vagy csak a sokadik oldalon.

Miért fontos a jó keresőhelyezés?

A statisztikák szerint a keresőben megjelenő első három organikus (azaz nem fizetett) találat viszi el a forgalom 50%-át, a másik felén osztozik az összes többi találat. Ha azt szeretnéd, hogy a weboldalad is részesüljön a keresőforgalomból, akkor mindenképpen oda kell figyelned a keresőoptimalizálásra.

SEO audit

Mit tartalmaz a SEO audit csomagunk?

Technikai SEO: Ellenőrizzük mennyire található meg az oldalad a keresőrobotok által indexálás, webhelytérkép, webhely sebesség, képek optimalizálása, mobilbarát oldal, követőkódok megléte, összekötések, átirányítások szempontjából.

Tartalmi SEO: Megvizsgáljuk, hogy az oldalon fent lévő tartalmak mennyire támogatják a keresőoptimalizálást, és javaslatot adunk a szövegek keresőbaráttá alakítására és új szövegek létrehozására (pl. blog).

On-page SEO: Megnézzük, hogy az oldal beállításai megfelelőek-e, megvizsgáljuk a feltöltött tartalmak SEO beállításait. Pl.: meta címek és meta leírások, kulcsszó szerepeltetések, H1, H2, H3, stb. és title tagek, stb.

Javaslatok: Az audit eredményei alapján javaslatot adunk a feltárt hiányosságok javítására és amennyiben a weboldal WordPress alapú, akkor pontos árajánlatot adunk ezek implementására.

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Profi online marketing szakembereink megtalálják céged számára a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldásokat!

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Kérj ajánlatot, ha minimum 100 ezer Ft/hó költéssel rendelkező hirdetési fiókok auditjára keresel profi csapatot!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Átláthatóság

Megbízhatóság

Ügyfélszolgálat

Kreativitás

Hatékonyság

Ne költs fölöslegesen, de amit kell, azt használd bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

      

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.