Közösségi média menedzsment

Díjaink:

Ügyfeleink:

Közösségi média oldalak nélkül ma már nem létezhet a céged

Közel 6 millió magyar használja aktívan a Facebookot, és naponta átlagosan 1,5-2 órát töltenek social media oldalak böngészésével. Ezért nem mindegy, hogy lépést tudsz-e tartani a folyamatosan változó közösségi média trendekkel, vagy sem.

Bízd profikra a Facebook, Instagram és LinkedIn oldalaid kezelését, és amíg te a vállalkozásod ügyeivel foglalkozol, mi gondoskodunk róla, hogy oldalaidon mindig friss és érdekes tartalom legyen! Építsd hatékonyan a márkád a social media segítségével, és kerülj közelebb a leendő ügyfeleidhez minőségi tartalommarketinggel!

Miért fontos, hogy céged jelen legyen a közösségi médiában?

Ha lépést szeretnél tartani a konkurenciával, ma már elengedhetetlen az állandóan megújuló és aktív céges Facebook és Instagram oldal megléte.

A Magyarországon népszerű közösségi média platformok, mint a Facebook, az Instagram és a LinkedIn hatékony márka- és közösségépítő hatásai vitathatatlanok.

Minőségi tartalommarketinggel könnyedén közelebb kerülhetsz a leendő ügyfeleidhez.

Facebookon, Instagramon és LinkedInen rendszeres, kétirányú kommunikációt alakíthatsz ki a leendő és a már meglévő vásárlóiddal, ami elengedhetetlen része a hatékony közösségépítésnek.

Bármilyen, a céged életében történt változást vagy akciót, kedvezményt azonnal kommunikálhatsz követőid felé, így megsokszorozhatod az ebből származó bevételedet.

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

Chiro Marketing Instagram posztok

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Engedd, hogy kreatív ötleteinkkel lenyűgözzünk!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket az oldalaidhoz.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük közösségi oldalaid teljesítményét, és aktivizáljuk azt.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked az eredményeket, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot, ha szeretnél prémium minőségű, kreatív, hatékony közösségi oldalakat !

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Ne tölts naponta több órát a közösségi média oldalaid kezelésével!

Bízd profikra a feladatot!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.