Közösségi média menedzsment

Díjaink:

Ügyfeleink:

Szükséged van-e közösségi médiára? Hát persze!

Közel 7 millió magyar használja aktívan a Facebookot, vagyis több mint a lakosság kétharmada. Ráadásul a social media oldalak böngészésével egy átlagos felhasználó naponta nagyjából 1,5-2 órát tölt el. A trendek folyamatosan változnak, minden csatorna dinamikusan formálódik, ezért nehéz lépést tartani a legújabb lehetőségekkel, kihívásokkal. Nem mindegy, hogy tudod-e követni ezt az olykor átláthatatlannak tűnő rendszert. Ebben is segíthetünk neked!

Bízd ránk a Facebook, Instagram és LinkedIn oldalaid kialakítását, kezelését, mi pedig gondoskodunk róla, hogy mindig friss, értékes tartalommal töltsük meg ezeket a felületeket. Te pedig nyugodtan foglalkozhatsz vállalkozásod napi ügyeivel. A social media felületekkel nemcsak hatékonyan építheted márkád, de minőségi tartalommarketinggel könnyen közelebb kerülhetsz leendő és meglévő ügyfeleidhez.

4 ok, hogy jelen legyél a közösségi médiában

Versenyelőny: Fontos, hogy minden esetben ismerd a konkurenciát, tarts vele lépést és előzd meg. Ehhez elengedhetetlen egy megújulni képes, mindig változatos tartalmat kínáló, aktív céges Facebook és Instagram oldal megléte.

Közösségépítés: A Magyarországon népszerű közösségi média platformok – Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok stb. –  hatékony márka- és közösségépítő hatásai vitathatatlanok. Ezért is érdemes kiaknázni a bennük lévő lehetőségeket.

Lebilincselő tartalom: Minőségi tartalommarketinggel könnyedén lenyűgözheted és meggyőzheted leendő ügyfeleidet. Facebookon, Instagramon és LinkedInen rendszeres, kétirányú kommunikációt alakíthatsz ki a leendő és meglévő vásárlóiddal, így könnyebben vonódnak be, lesznek partnereid a későbbiekben is.

Bevételnövelés: Bármilyen akciót, értékes információt azonnal kommunikálhatsz követőid felé, így megsokszorozhatod az ebből származó bevételedet.

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

Chiro Marketing Instagram posztok

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Engedd, hogy kreatív ötleteinkkel lenyűgözzünk!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket az oldalaidhoz.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük közösségi oldalaid teljesítményét, és aktivizáljuk azt.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked az eredményeket, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot, ha szeretnél prémium minőségű, kreatív, hatékony közösségi oldalakat !

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Ne tölts naponta több órát a közösségi média oldalaid kezelésével!

Bízd profikra a feladatot!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.