Komplex online marketing kivitelezés

Díjaink:

Ügyfeleink:

Túl komplex és bonyolult? Dehogy! Teljeskörű marketing egyszerűen

Az online marketing területe rendkívül szerteágazó, folyamatosan változik, újabb csatornák és lehetőségek végtelen tárházát tárja elénk. Laikusként szinte lehetetlen követni a folyton változó trendeket, felfigyelni a lehetőségekre és eredményesen működtetni a teljes „gépezetet”. Mi ebben segítünk neked, hogy terméked/szolgáltatásod a lehető leghatékonyabban jusson el érdeklődőidhez, vásárlóidhoz. Bízd a feladatot ránk, szakértőkre!

Felkészült csapatunkkal eredményesen támogatjuk kampányaid sikerességét, hiszen egy-egy munkafolyamatot hozzáértő, több éves tapasztalattal rendelkező, az adott területre specializálódott marketinges végez. Összehangolt marketing stratégia, professzionális kivitelezés, kézzelfogható eredmények – ezt nyújtjuk neked!

Miért van szükséged teljeskörű online marketingre?

Ha céged marketingtevékenysége egy átgondolt, teljesen összehangolt stratégia alapján működik, akkor a különböző területek rendszerként fonódnak össze, a csatornák erősítik és támogatják egymást.

Minden online marketinggel kapcsolatos terület hozzáértő kezekbe kerül, ezzel jelentős terheket veszünk le a válladról. Céged eredményessége számunkra is fontos: egy teljes marketinges csapat szakmai tudása adódik össze, hogy segítsünk.

Költséghatékony megoldást jelent számodra, hiszen nem kell külön marketingrészleget fenntartanod, ráadásul minden online területen optimalizáljuk ráfordításaidat a legjobb eredmény érdekében.

Személyre szabott és naprakész tartalmak jelennek meg az összes platformon: hirdetéseid, social media oldalaid, hírleveleid és blogod egymással összhangban terelik az érdeklődőket, potenciális vásárlóidat weboldalad felé.

Könnyebben átlátod céged teljes marketingtevékenységének hatékonyságát, hiszen havonta beszámolunk neked az eredményekről, irányokról. 

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Bízd profi csapatunkra céged online marketing tevékenységét, hogy minden egymással összhangban, eredményesen működjön!

Google Adwords hirdetéskezelés

Az ügyfeleid, vásárlóid éppen a Google-ben keresnek megoldást a problémáikra. Téged megtalálnak? PPC szakembereink ismerik a céged számára a legeredményesebb Google Ads hirdetési megoldásokat!

Facebook hirdetéskezelés

Miért ne találkozhatnának a felhasználók a social media oldalak böngészése közben a Te termékeddel, szolgáltatásoddal? Kerülj közelebb a leendő ügyfeleidhez Facebook és Instagram hirdetések segítségével!

Social media menedzsment

A céged lépést tud tartani a folyamatosan változó közösségi média trendekkel? Ha profikra bízod a Facebook és Instagram oldalaid kezelését, oldalaid mindig friss és érdekes tartalommal szolgálnak a követőidnek!

Hírlevelezés

Kreatívan szövegezett, izgalmas és látványos hírlevelekkel könnyedén megszólíthatod potenciális vásárlóidat. Bízz ránk e-mail marketinged az ötlettől, a kivitelezésen át, az eredmények követéséig!

Blogolás

A weboldalad jól strukturált, szép és informatív is, de mégsem érkeznek a látogatók? Tereld az érdeklődőket a weboldaladra folyamatosan frissülő tartalommal, hogy felpörgesd a látogatók számát – a Google is értékelni fogja!

Weboldal tartalomfeltöltés

Weboldaladon folyamatosan frissülő tartalomra lenne szükséged, de nincs kapacitásod ezzel foglalkozni? Bízd ránk a feladatot, és garantáltan mindig aktuális információk jutnak el a látogatókhoz!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot tőlünk komplex online marketing szolgáltatásra,
és spórolj időt és pénzt!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Bízd ránk teljes online marketing stratégiád megalkotását és kivitelezését,
hogy Te az értékes idődet pénzkeresésre fordíthasd!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.