Google Ads (Adwords) hirdetések

Díjaink:

Ügyfeleink:

Hirdess a Google rendszerében kiszámítható és megtérülő költségekkel!

Felmérések szerint világszerte kb. 4 és fél milliárd fő használja aktívan a Google keresőjét, ráadásul tavaly összesen 5 és fél milliárd keresés futott le a Google rendszerében – naponta. Az ügyfeleid, vásárlóid most is éppen ott keresnek megoldást a problémáikra. Téged biztosan megtalálnak? Legyél az első találatok között a Google Ads segítségével!

Engedd, hogy PPC szakembereink megtalálják céged számára a legeredményesebb online hirdetési megoldásokat! Bízd ránk Google Ads (Adwords) hirdetéseid kezelését, és amíg te a vállalkozásod ügyeivel foglalkozol, mi kézben tartjuk kampányaidat!

Miért fontos, hogy élj a Google Ads hirdetésekkel?

A Google piacvezető keresőjével könnyedén elérheted a célcsoportod, amikor konkrét problémáikra keresnek megoldást.

A Google Ads egyedi célzási lehetőségeivel nem, kor, földrajzi helyzet, érdeklődés, keresési előzmények, stb. alapján pontosan célozhatod hirdetéseidet a potenciális vevőidre.

Azonnali eredményeket hoz. Nem kell több hónapot várnod, hogy megtérüljön a befektetésed.

Csak a megszerzett látogatókért kell fizetned, mindezt kiszámítható költségekkel.

Kiváló mérési lehetőségeket biztosít, hiszen pontosan látod, hogy mi történik a pénzeddel, és milyen eredménnyel fektetted be.

A Google rendszere az egyes felhasználók számára a legrelevánsabb találatokat jeleníti meg, így biztos lehetsz benne, hogy hirdetésed a valós érdeklődőkhöz jut el.

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

A Chiro Marketing csapata rugalmasságával, segítőkészségével minden várakozásunkat felülmúlta. Önállóságuk többször is nagyban megkönnyítette munkánkat, miközben megbízhatóan minden lépést folyamatosan egyeztettek velünk.

KORB HAJNALKA, IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM

A Chiro Marketing első kampányának sikere könnyeket csalt a szemembe. Csodálatos dolognak tartottam, hogy van egy cég, aki betartja amit ígér és pontosan tudja, hogy mi kell a vevőimnek.

BOGA VANDA, KOMFORTE.HU

Profi PPC szakembereink megtalálják céged számára a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot, ha minimum 100 ezer Ft/hó költéssel rendelkező Google Ads (Adwords)  fiók kezelésére keresel profi csapatot!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

HUDANIK ZSOLT, ROLITURA.HU

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Neked is ki kell aknáznod a Google Ads (Adwords) adta bevételi lehetőségeket!

Ehhez pedig profi hirdetésekre van szükséged.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.