Facebook és Instagram hirdetések

Díjaink:

Ügyfeleink:

Hirdess a közösségi médiában, kiszámítható költségekkel!

Közel 6 millió magyar használja aktívan a Facebookot, és naponta átlagosan 1,5-2 órát töltenek social media oldalak böngészésével. Miért ne találkozhatnának közben a Te termékeddel, szolgáltatásoddal is? Kerülj közelebb a leendő ügyfeleidhez Facebook és Instagram hirdetések segítségével!

Engedd, hogy PPC szakembereink megtalálják céged számára a legeredményesebb online megoldásokat! Bízd ránk Facebook és Instagram hirdetéseid kezelését, és amíg te a vállalkozásod ügyeivel foglalkozol, mi kézben tartjuk kampányaidat!

Miért fontos, hogy a Facebookon és az Instagramon hirdess?

Könnyen elérheted a célcsoportod a Facebook egyedi célzási lehetőségeivel, hiszen nem, kor, földrajzi helyzet, érdeklődés, élethelyzet, végzettség, stb. alapján pontosan célozhatod hirdetéseidet a kialakított buyer personáidra.

Azonnali eredményeket hoz. Nem kell több hónapot várnod, hogy megtérüljön a befektetésed.

Csak a megszerzett látogatókért kell fizetned, mindezt kiszámítható költségekkel.

Látványos hirdetési eszközöket kínál, pl. képgalériák, videós hirdetések, Instagram Stories, stb.

Kiváló mérési lehetőségeket biztosít, hiszen pontosan látod, hogy mi történik a pénzeddel, és milyen eredménnyel fektetted be.

Hatékony márkaépítési lehetőséget jelent számodra, hiszen a Facebook és az Instagram segítségével terméked ismertsége gyorsan növekedhet a célcsoportod körében.

Népszerűsítheted a még nem ismert, formabontó, vagy teljesen új megoldást nyújtó, innovatív termékeidet is, melyekre még nem keresnek rá az emberek a böngészőben.

Pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Profi PPC szakembereink megtalálják céged számára a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást!

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot, ha minimum 100 ezer Ft/hó költéssel rendelkező Facebook hirdetési fiókok kezelésére keresel profi csapatot!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Átláthatóság

Megbízhatóság

Ügyfélszolgálat

Kreativitás

Hatékonyság

Neked is ki kell aknáznod a Facebookban rejlő bevételi lehetőségeket!

Ehhez pedig profi hirdetésekre van szükséged.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

      

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.