Blog és hírlevél marketing

Díjaink:

Ügyfeleink:

A hírlevél marketing halott? Tévedés!

Tudtad, hogy a világon átlagosan minden 5. ember rendelkezik Gmail fiókkal? Felhasználóinak száma pedig tavaly meghaladta az 1,8 MILLIÁRD főt. Bár a közösségi média uralta világban sokan szeretik az e-mail marketinget kihaló félben lévő eszközként emlegetni, a statisztikák alapján még mindig a hírlevél az egyik leghatékonyabb módszer célközönséged elérésére.

A Te márkádnak is szüksége van hírlevelekre! Ha szeretnéd a termékedet/szolgáltatásodat pontosan megírt, tökéletesen felépített, márkakommunikációdhoz jól illeszkedő hírlevelekkel népszerűsíteni, akkor válassz minket! A stratégiai tervezéstől a listaépítésen át a komplett kivitelezésig számíthatsz a Chiro profi csapatára.

Miért fontos neked is a hírlevél marketing, mint csatorna?

Egy hírlevél egyenesen a potenciális és a már meglévő vásárlóid postaládájában landol, ezzel könnyedén felhívhatod magadra a figyelmüket, vagy épp ösztönözheted őket újbóli vásárlásra.

Minőségi tartalommarketinggel könnyedén közelebb kerülhetsz a leendő ügyfeleidhez vagy vásárlóidhoz.

A hírlevél marketing lényege, hogy csak olyanokhoz jut el az ajánlatod, akiket valóban érdekel. Így sokkal célzottabban kommunikálhatsz az érdeklődőiddel.

Minden aktuális, lényegi információt, akciót, kedvezményt gyorsan és direkt módon továbbíthatsz meglévő célcsoportodnak.

Az egyik leghatékonyabb támogató csatorna, hogy kampányaid, eladásaid biztosan sikeresek legyenek.

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Profi szakembereink segítségével Te is könnyedén elérheted a célközönséged az e-mail marketinggel

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 14 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Válaszd a minőségi tartalommarketinget, és kérj ajánlatot most!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Neked is ki kell aknáznod az e-mail marketingben rejlő bevételi lehetőségeket!

Ehhez pedig profi hírlevelekre van szükséged.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.