Mailchimp segédlet

Díjaink:

Ügyfeleink:

Új Mailchimp fiók létrehozása

Ezen a linken hozz létre új Mailchimp fiókot:

https://login.mailchimp.com/signup/?_ga=2.226481434.1814107972.1576666818-415957410.1566553838

Meg kell adnod az e-mail címedet, egy felhasználónevet és egy jelszót. Az adatok kitöltése után erre az e-mail címedre fog érkezni egy levél, amelyben véglegesíteni tudod a regisztációdat az „Activate account” gombra kattintva.

Az első bejelentkezéskor további adatokat kell megadnod a fiókhoz: név, e-mail cím, részletek a cégedről, cég neve, weboldal címe, levelezési cím.

Annak érdekében, hogy a céges e-mail domain címedet (pl. info@ceg.hu, hirlevel@ceg.hu ) használni tudd a Mailchimp levelek kiküldésére, igazolnod kell a domain név tulajdonát. Ehhez az Account settings menüponton belül kattints az E-mail opcióra, majd a Verify domain-re. Írd be a használni kívánt e-mail címet, majd kattints a „Verify domain” gombra. Ezután a megadott e-mail címre kapsz egy megerősítő levelet, amiben a „Verify” gombra kattintva jóvá tudod hagyni az e-mail címed összekötését.

Listák

Az e-mail kontaktjaidat többféle módon importálhatod a Mailchimp rendszerébe az Audience ➤ Manage ➤ Import audience menüpont alatt, például .csv, .txt, .xls fájlokból vagy Google Spreadsheet-ből. Arra minden esetben figyelj, hogy az adatbázisod GDPR kompatibilis legyen!

A Mailchimp rendszere egy listával és 2000 fő-ig ingyenesen használható, efelett a közönség méretétől függően havidíjat kell fizetni: https://mailchimp.com/pricing/

Összekötés

Ahhoz, hogy a hírleveleidet gyorsan és hatékonyan tudjuk kezelni, Mailchimp fiókodat a Chiro kezelőfiókja alá fogjuk meghívni. Ehhez nincs másra szükségünk, mint a fiókhoz kapcsolódó e-mail címre, erre küldünk egy felkérést, amit neked el kell fogadnod és már indulhat is a közös munka!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.