The Belgian Chocolate

A The Belgian nagy hagyományokkal rendelkezik prémium csokoládék gyártójaként. Célkitűzésük a legjobb alapanyagok és a legkiválóbb kézműves munka összekapcsolása, mely küldetésben a Chiro Marketing kommunikációs oldalról igyekszik támogatást nyújtani.

Szolgáltatás

Facebook, Instagram, Pinterest és Google PPC

Kivitelezés éve

2022-tól a mai napig

Weboldal

https://gift-sweet.hu/belgian

Mi volt a probléma?

Az első közös taktikai kampányunk célja a Valentin-napi és a nőnapi időszakban a márkaismertség növelése és az eladások támogatása volt. Céljaink között szerepelt a fiatalabb vásárlói közönség elérése és a márka felfelé pozicionálása.

Központi gondolat volt, hogy generikus helyett egy kifinomult, stílusos és modern ajándékként gondoljanak a The Belgian Chocolate-re, amellyel jeles napoktól függetlenül bármikor meg lehet lepni a szeretteinket.

Mi jelentette a kihívást?

Rövid volt a kampányidőszak, teljesen új hirdetési fiókokban kellett dolgoznunk, így a rendszerek hibáira villámgyorsan kellett reagálnunk. Cél volt, hogy minél gyorsabban kilépjenek a kampányaink a tanulási szakaszból és a megadott büdzsénket minél relevánsabb célközönségre költsük el.

Szintén a rövid kampányidőszak kihívása volt, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb felületet a kampányainknak. Ki kellett dolgoznunk, hogy hogyan tudjuk a legcélravezetőbben elosztani úgy a költségkeretünket a felületek között, hogy ne kelljen sokszor belenyúlni a kampányainkba.

Milyen lett a végeredmény?

Már az első közös kampányunk eredménye is pozitív lett, azóta pedig több projekten is dolgoztunk már közösen a forgalmazóval és a kreatív ügynökséggel, és látható az azóta is felfelé ívelő tendencia. A gördülékeny közös munka mindenképpen kihat a kampányaink eredményeire is.

Mivel már vannak előzetes eredményeink, így minden egyes új projektünket sokkal tudatosabban tudjuk megtervezni. Maga a téma és az üzenet is nagyon közel áll hozzánk, így még nagyobb lelkesedéssel kutatjuk továbbra is, hogy hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni a kampányainkból.