Bosch Rexroth Kft.

A nemzetközi szinten ismert globális nagyvállalat magyarországi leányvállalatának szüksége volt egy olyan megbízható ügynökségi partnerre, akire a teljes online marketing tevékenységét rábízhatja. Ez utóbbi igény nehezítette leginkább az ügyfelünket a keresésben, amíg ránk nem talált.

Szolgáltatás

Közösségi média kommunikáció, PPC

Kivitelezés éve

2017-2023

Weboldal

https://www.boschrexroth.com/hu/hu/

Mi volt a probléma?

A nemzetközi szinten ismert globális nagyvállalat magyarországi leányvállalatának szüksége volt egy olyan megbízható ügynökségi partnerre, akire a teljes online marketing tevékenységét rábízhatja. Ez utóbbi igény nehezítette leginkább az ügyfelünket a keresésben, amíg ránk nem talált. A céljaik többek között a cég régiós piacvezető státuszának megerősítése, valamint a nemzetközi márka ismertségének továbbnövelése voltak.

Mi jelentette a kihívást?

Minden marketingtevékenységet az európai központ szigorú irányelveinek megfelelően kellett végezni, miközben meg kellett találni a saját hangunkat és arculatunkat ahhoz, hogy megfelelő mértékben megkülönböztethető legyen a régió többi alvállalatának kommunikációjától. Szakértői státuszt kellett kiépítenünk úgy, hogy a kommunikációnkban nyitnunk kellett a könnyedebb, a szakmát a fiatalok számára is vonzóbbá tévő tartalmak irányába.

 

Milyen lett a végeredmény?

Évről-évre növekedett a követőtábor a különböző közösségi csatornákon, egy pár év után már az európai központból is elismerően nyilatkoztak a tevékenységünkről. Az integrált PPC kampányainknak köszönhetően nagymértékben növekedett a weboldal forgalma, az egyes fókusztermék-csoportok, illetve szolgáltatások üzenete egyre több potenciális érdeklődőhöz jutott el a célcsoporton belül. Ügyfelünk számára kivitelezett időszakos kampányainkkal szakmai elismerésben is részesültünk.