Y Generáció Iskolaszövetkezet

Esettanulmány

Ügyfél:

A kampány célja:

Összekapcsolni a keresletet a kínálattal, vagyis megszólítani a dolgozni kívánó diákokat a legfrissebb pozíciókkal, és elérni, hogy minél többen jelentkezzenek az adott munkákra, annak érdekében, hogy a kiválasztást végzők megtalálhassák a legmegfelelőbb munkaerőt.

A megoldás:

Minden felületünkön igyekszünk a legfrissebb állásajánlataink mellett értéket adó tartalmat adni követőinknek. Tehát nem csupán állásajánlatok jelennek meg a felületeken, hanem blogbejegyzésekkel segítjük a diákokat, ezekből megtudhatják, hogy miként kell felkészülni egy állásinterjúra, mit egyenek, hogyan szervezzék és tervezzék az életüket. Az Instagram posztok amellett, hogy gyönyörködtetnek, a szórakozásért is felelősek, de rövid tanulással és munkával kapcsolatos tippeket is kapnak a profilt követő diákok.

Hírlevelünkben hetente összegyűjtve juttatjuk el a legaktuálisabb állásajánlatokat a diákok részére, és mindig készülünk valamilyen más hasznos és kreatív anyaggal is számukra, például arról, hogy hogyan prezentáljanak jól, mire figyeljenek a motivációs levél megírásakor stb.

A YouTube csatornán szórakoztató formában kapnak tippeket az álláskeresés témájával kapcsolatosan.

A kihívás:

Eltalálni a megfelelő hangnemet, nyelvezetet, ami egyaránt szimpatikus a középiskolás és egyetemista korú lányoknak és fiúknak, továbbá lépést tartani a trendekkel, a naprakész és őket érdeklő tartalmak előállítása érdekében.

Eredmények:

Facebook követő

Instagram követő

Diák regisztráció

%

Oldalmegtekintés

Alkalmazott kampányelemek:

Néhány példa:

Az ügyfél szemével:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Név megy itt

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.