Weboldal készítés

Díjaink:

Ügyfeleink:

A weboldal mindennek az alapja – Törekedj a tökéletesre!

Az interneten naponta több, mint 3,5 milliárd keresés történik, és a vásárlások nagy része is innen indul. Ha nincs weboldalad, vagy nem jól van keresőoptimalizálva, akkor könnyen kimaradhatsz ebből a versenyből. A termékedre/szolgáltatásodra kereső látogatókat, potenciális vásárlókat pedig a versenytársaid fogják elvinni. A weboldal emellett bizalmat is növel, egy jól felépített és szövegezett honlap komoly cég benyomását kelti, ráadásul jelentősen megkönnyíti a vásárlóid dolgát.

Weboldal készítés

Legyen szó akár egy egyszerű bemutatkozó weboldalról, egy hirdetési landing oldalról, vagy akár egy néhány termékes webshopról, fontos, hogy stratégiai és marketing szemmel végig legyen gondolva az oldal felépítése, tartalma és használhatósága. Csapatunkban a webfejlesztőn kívül grafikusok és szövegírók is találhatók, így biztos lehetsz benne, hogy az elkészült weboldalad minden szempontból a vállalkozásod célját fogja támogatni.

Mit tartalmaz a weboldal készítési szolgáltatásunk?

Stratégia: Stratégiai és marketing szemlélettel megtervezzük, hogy milyen weboldalra van szükséged. Figyelembe vesszük a céljaidat, a terméked vagy szolgáltatásod sajátosságait és ennek megfelelően építjük fel a weboldalad szerkezetét és funkcióit.

Grafika: A vállalkozásod arculatának megfelelően elkészítjük az oldal grafikai terveit.

l

Szövegírás: Annak érdekében, hogy a weboldalad minél meggyőzőbb legyen, szövegírónk értékesítési célú, keresőbarát szövegekkel tölti fel azt.

Weboldal layout tervezés: Elkészítjük a weboldalad drótvázát, ami meg fogja mutatni, hogyan épül fel egy-egy oldal, melyik elem és funkció hová lesz elhelyezve.

Keresőoptimalizálás: Egy kész honlap mit sem ér, ha nem biztosítjuk azt, hogy az a keresőmotorok és a látogatók számára is megtalálható legyen. Ennek érdekében az oldal fejlesztésekor minden olyan technikai beállítást elvégzünk, ami ezt a célt szolgálja, valamit az értékesítési szövegeket is a legújabb SEO trendeknek megfelelően alakítjuk ki.

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

Chiro Marketing Kolbice landing mockup
Chiro Marketing The Paradise Projectlanding mockup

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Profi online marketing szakembereink megtalálják céged számára a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldásokat!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 14 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot, ha minimum 100 ezer Ft/hó költéssel rendelkező hirdetési fiókok auditjára keresel profi csapatot!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Ne költs fölöslegesen, de amit kell, azt használd bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.