Weboldal készítés

Díjaink:

Ügyfeleink:

Törekedj a tökéletesre! – A profi weboldal mindennek az alapja

Az interneten naponta több mint 3,5 milliárd keresés történik, és a Google keresőjén keresztül zajlik a vásárlások több mint fele. Ha nincs jól felépített weboldalad, vagy nem tökéletes a keresőoptimalizálás, ebből a hatalmas versenyből könnyen kimaradhatsz. A terméked és szolgáltatásod iránt érdeklődő potenciális vásárlókat pedig a versenytársaid viszik el. Mi segítünk, hogy ez ne fordulhasson elő!

Weboldal készítés

Egy jól felépített és pontos tartalommal ellátott weboldal növeli a bizalmat és jelentősen megkönnyíti vásárlóid dolgát,  téged pedig erősnek és megbízhatónak mutat. Bármilyen weboldalat tervezel –  egyszerű bemutatkozó weboldal, hirdetési landing oldal, néhány termékes webshop – , fontos, hogy az oldal felépítése, tartalma és használhatósága stratégiailag jól átgondolt, strukturált legyen. Példaként gondolj csak arra, mennyire hívogató egy finomnak tűnő csokoládé a boltban, ami teljesen tudatosan, pont az orrod elé van kihelyezve. Természetesen megveszed. Csapatunkban webfejlesztő,  grafikus és szövegíró szakemberek állnak rendelkezésedre, hogy elkészült honlapod vásárlásra ösztönző, és vállalkozásod szempontjából tökéletes legyen. 

5 dolog, amiben segítünk, hogy tökéletes weboldalad legyen 

Stratégia: Segítünk megtalálni, mire van pontosan szükséged. Figyelembe vesszük a céljaidat, felmérjük potenciális célcsoportjaid, terméked vagy szolgáltatásod sajátosságait, és ennek megfelelően építjük fel a weboldalad szerkezetét és funkcióit.

Grafika: A vállalkozásod arculatának megfelelően elkészítjük az oldal grafikai terveit. Ha még nincs végleges arculata, természetesen ebben is segítségedre leszünk.

l

Szövegírás: Kiemelkedően fontos, hogy weboldalad minél meggyőzőbb tartalommal legyen ellátva. Profi szövegíróink értékesítési célú, de tartalomközpontú, keresőbarát szövegekkel tölti fel honlapod.

Weboldal layout tervezés: Elkészítjük a weboldalad pontos drótvázát, melyből láthatod, hogyan épül fel egy-egy oldal, melyik elemnek és funkciónak mi a szerepe, és hova kerül.

Keresőoptimalizálás: Fontos, hogy biztosítsuk, a keresőmotorok és a látogatók számára is megtalálható legyen elkészült oldalad. Minden technikai beállítást elvégzünk, ami ezt a célt szolgálja, valamint a tartalmat is a legújabb SEO trendeknek megfelelően alakítjuk ki.

Pénzvisszafizetési garancia

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

Chiro Marketing Kolbice landing mockup
Chiro Marketing The Paradise Projectlanding mockup

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Profi online marketing szakembereink megtalálják céged számára a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldásokat!

Matykó Noémi Chiro Marketing

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 14 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot, ha minimum 100 ezer Ft/hó költéssel rendelkező hirdetési fiókok auditjára keresel profi csapatot!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Együttműködés lépései

Ne költs fölöslegesen, de amit kell, azt használd bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.