A Trello használata

Segédanyag ügyfeleknek

Díjaink:

Ügyfeleink:

A Trello felületének használata:

A Trello felületére itt tudsz regisztrálni:

https://trello.com/hu/signup

Mivel a rendszer e-mail értesítéseket küld minden fontos eseményről, így javasoljuk, hogy a céges e-mail címeddel hozd létre a fiókot. A fiók létrehozása után küldd el nekünk ezt az e-mail címet, hogy felvehessünk téged a táblára. Javasoljuk, hogy minden olyan kolléga rendelkezzen Trello hozzáféréssel, aki a jóváhagyásra váró anyagokat meg kell, hogy kapja.

Trello beállítások

A jobb felső sarokban a monogramra kattintva elő tudod hívni a profil és egyéb beállításaidat. Az e-mail-es értesítések gyakoriságát javasoljuk az alapértelmezett „Azonnal” opción hagyni, így ugyanis a rendszer azonnal küld e-mailt, amint valami változás történt a tábládon.

A Trello felépítése az alábbi módon néz ki:

 • Táblák vannak, ez egy 1-oldalas felület, ahol a te projektjeiddel kapcsolatos anyagokat fogjuk vezetni.
 • A táblákon belül listák vannak.
 • A listákon belül pedig kártyák vannak, ezek lesznek a már jóváhagyásodra váró anyagok, egy kártya egy bejegyzés, hírlevél, hirdetés vagy blogbejegyzés anyagát fogja magában foglalni.

Trello tábla

A kártyák legfontosabb elemei:

 • Tagok: ide minden érintett személyt felveszünk mind a ti, mind a mi oldalunkról. A kártyához hozzáadott tagok értesítést fognak kapni arról, ha valami történik a tábládon: pl. új anyagot adtunk hozzá, közeledik valamelyik anyag határideje vagy valaki hozzászólást főzött hozzá.
 • Határidő: ide általában az anyag kikerülési dátumát adjuk meg, illetve be tudjuk állítani, hogy mikor küldjön határidő előtti emlékeztetőt a rendszer, pl. 2 órával előtte, 1 nappal előtte. Ha bármilyen különleges igényed van a határidőkkel kapcsolatban, akkor tudunk hozzád alkalmazkodni.
 • Leírás: Ide fogjuk feltölteni a Facebook/Instagram poszt szövegét.
 • Csatolmány: Ide töltjük fel a poszt kreatívját, a blogbejegyzést, illetve a hírlevél anyagát.
 • Címke: használhatunk színes címkéket az egyéb megjelölésekre, pl. módosításra vár.

Az alábbi listákat használjuk a Trello-ban:

 • Hozzáférések és jelszavak: Ide tudunk feltölteni minden olyan hasznos és fontos anyagot, amire a közös munka során gyakran lesz szükségünk.
 • Jóváhagyásra vár: Ide mi töltjük fel a jóváhagyásra váró anyagokat.
 • Jóváhagyott: Amennyiben egy anyagot jóváhagysz, kérlek ebbe az oszlopba húzd át a kártyát az egered segítségével.
 • Elutasítva: Amennyiben egy anyag nem felel meg az elképzeléseidnek és nem is szeretnél javítást kérni, ide húzhatod át.

Módosítást úgy tudsz kérni egy anyagban, hogy a kártya „Aktivitás” részéhez beírod megjegyzésként. A módosított anyagot ugyanabba a kártyába fogjuk feltölteni.

Így néz ki egy Trello tábla:Trello kártya

 

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.