Komplex online marketing kivitelezés

Díjaink:

Ügyfeleink:

Engedd, hogy minden marketing terhet levegyünk a válladról!

Az online marketing területe annyira szerteágazó, hogy laikusként szinte lehetetlen minden folyamatot egymással összhangban, eredményesen működtetni. Ha szeretnéd, hogy a céged online marketing tevékenysége olajozott gépezetként működjön, miközben te csak a közvetlenül a cégeddel kapcsolatos teendőidre koncentrálsz, bízd a feladatot a szakértelmünkre!

Felkészült csapatunkkal eredményesen támogathatjuk kampányaid sikerességét, hiszen egy-egy munkafolyamatot valóban hozzáértő, erre specializálódott marketinges végez. Bízd ránk online marketing stratégiád teljes megalkotását és kivitelezését, hogy Te az értékes idődet pénzkeresésére fordíthasd! Összehangolt marketing stratégia, professzionális kivitelezés, kézzel fogható eredmények – ezt nyújtja neked komplex online marketing szolgáltatásunk!

Miért jó, ha a céged teljes online marketing tevékenysége egy kézben van?

Átgondolt, teljesen összehangolt marketing stratégia, mellyel céged különböző online marketing tevékenysége kész rendszerként működik, melyben a különböző platformok egymást erősítik és támogatják.

Minden, az online marketinggel kapcsolatos terhet leveszünk a válladról, ráadásul minden terület hozzáértő kezekbe kerül. Egy teljes marketinges csapat dolgozik a céged eredményességért.

Költséghatékony megoldás céged számára, hiszen nem kell külön marketing részleget fenntartanod, ráadásul minden online területen optimalizálni tudjuk ráfordításaidat a legjobb eredmény érdekében.

Személyre szabott és naprakész tartalmak jelennek meg az összes platformon, a hirdetéseid, a social media oldalaid, a hírleveleid és a blogod egymással összhangban terelik a látogatókat a weboldaladra.

Könnyebben átlátod céged marketing tevékenységének eredményeit, hiszen havonta minden elért konverziót egy összesített beszámolóban mutatunk be neked.

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor nem kell kifizetned a kampányfelállítás díját. Nincs veszítenivalód.

Bízd profi csapatunkra céged online marketing tevékenységét, hogy minden egymással összhangban, eredményesen működjön!

It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

NIKOLA ZÁVADOVÁ, ASTRATEX

Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná tették magukat.

FODOR ZSUZSA, GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY

Google Adwords hirdetéskezelés

Az ügyfeleid, vásárlóid éppen a Google-ben keresnek megoldást a problémáikra. Téged megtalálnak? PPC szakembereink ismerik a céged számára a legeredményesebb Google Ads hirdetési megoldásokat!

Facebook hirdetéskezelés

Miért ne találkozhatnának a felhasználók a social media oldalak böngészése közben a Te termékeddel, szolgáltatásoddal? Kerülj közelebb a leendő ügyfeleidhez Facebook és Instagram hirdetések segítségével!

Social media menedzsment

A céged lépést tud tartani a folyamatosan változó közösségi média trendekkel? Ha profikra bízod a Facebook és Instagram oldalaid kezelését, oldalaid mindig friss és érdekes tartalommal szolgálnak a követőidnek!

Hírlevelezés

Kreatívan szövegezett, izgalmas és látványos hírlevelekkel könnyedén megszólíthatod potenciális vásárlóidat. Bízz ránk e-mail marketinged az ötlettől, a kivitelezésen át, az eredmények követéséig!

Blogolás

A weboldalad jól strukturált, szép és informatív is, de mégsem érkeznek a látogatók? Tereld az érdeklődőket a weboldaladra folyamatosan frissülő tartalommal, hogy felpörgesd a látogatók számát – a Google is értékelni fogja!

Weboldal tartalomfeltöltés

Weboldaladon folyamatosan frissülő tartalomra lenne szükséged, de nincs kapacitásod ezzel foglalkozni? Bízd ránk a feladatot, és garantáltan mindig aktuális információk jutnak el a látogatókhoz!

Miért velünk dolgozz?

Fiatalok vagyunk, szenvedélyesek, formabontók, merünk nagyot álmodni! Online térben nőttünk fel, az anyatejjel szívtuk magunkba a közösségi médiát és a webet. Ügyvezetőnk, Matykó Noémi 10 éve foglalkozik online marketinggel. Pályafutása során több ezer hirdetéssel már száz milliós nagyságrendű összeget költött el hatékonyan.

8 érv a Chiro mellett

N

Időt és energiát fordítunk célközönséged megismerésére, buyer personáid kialakítására.

N

Kreatív szövegíró írja a célcsoportodat megszólító szövegeket hirdetéseidhez.

N

Profi PPC szakember dolgozik kampányaid megvalósításán, aki naprakész tudásával pontosan tudja, hogyan érheted el a céljaidat.

N

Nálunk nincs kötöttség: ha nem vagy elégedett, bármikor felmondhatod a szerződést 1 hónapos felmondási idővel, nem kötünk le egy évre előre.

N

Képzett grafikusunk tervezi meg és készíti el a hirdetési kreatívokat.

N

Teljeskörű betekintést nyerhetsz munkánkba, és mindig pontosan tudod, hogy mi történik a pénzeddel.

N

Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.

N

Minden hónapban beszámoló formájában bemutatjuk neked hirdetéseid eredményét, ami alapján könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet.

Több, mint

elégedett ügyfél

Több, mint

millió

hirdetésre elköltött forint

Több, mint

létrehozott kampány

Ránk van szükséged, ha…

…teljesen kezdő vagy, nem tudod, mit jelentenek a „Brand awareness”, a „lookalike”, vagy az „instant experience” kifejezések, hiszen mi értjük helyetted is.

…valamennyire tisztában vagy az alapokkal, ismered a Facebook és Instagram hirdetések néhány titkát, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a vállalkozásod számára.

…profi vagy az online hirdetések terén, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de nincs rá kapacitásod, hogy házon belül megoldd.

Kérj ajánlatot tőlünk komplex online marketing szolgáltatásra,
és spórolj időt és pénzt!

Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért – és ezek megvalósításáért – a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

 Hudanik Zsolt, rolitura.hu

A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

Az együttműködés ilyen egyszerű velünk:

Átláthatóság

Megbízhatóság

Ügyfélszolgálat

Kreativitás

Hatékonyság

Bízd ránk teljes online marketing stratégiád megalkotását és kivitelezését,
hogy Te az értékes idődet pénzkeresésére fordíthasd!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

Chiro Marketing Kft.

1082 Budapest, Üllői út 52/b 2/3

info@chiro.hu

     

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyugalom, tőlünk nem spam, hanem valóban hasznos marketing trendekkel kapcsolatos levelek érkeznek majd postaládádba. Ha nem vagy megelégedve, bármikor le is iratkozhatsz majd.

Köszönöm, nem kérem a hasznos trendeket.