Akik már minket választottak

 • icon

  It is a pleasure for us to work with Chiro Marketing agency. They help us with social sites, PPC ads and affiliate program. In fact, they are the part of our company. We hope in a long-term cooperation.

  Nikola Závadová, Astratex
  icon

  Bevallom, nem értek a marketinghez, s ugyan félve, de kutakodtam a neten, hogy egy szakavatott csapatot találjak, akikkel együtt tudunk majd dolgozni. Így találtam a Chiro Marketing Kft.-re, akikkel már sikeresen együttműködve szervezzük mindennapjainkat. Természetgyógyászként dolgozom, s emellett táplálék-kiegészítőket is forgalmazok. A Chiro Marketing CSAPATA mindkét területen csodás szakértelemmel, pontossággal és fantasztikus ötletességgel segíti mindennapi munkámat! Hálával és köszönettel a megbízható együttműködésért!

  Árendás László, Evalar.hu
  icon

  A Chiro Marketing a közösségi média jelenlét minden nyűgét, baját vette le a vállamról. Ötletelnek, terveznek, megvalósítanak, figyelembe veszik a kéréseimet, figyelnek a költségekre és a célokra, tartják a határidőket, és rugalmasak. ;)

  Páhi László, cégvezető, Mikron Technológia Kft.
 • icon

  Milyen a Chiro Marketing Kft-vel együtt dolgozni? Precízek, pontosak, segítőkészek, rugalmasak és roppant kreatívak. Öröm a közös munka!

  Kolozsi Mariann Kolozsi Mariann, ügyvezető, Solution Training and Consulting Bt.
  icon

  A Chiróval dolgozni olyan, mintha az ember a Concorde-dal utazna. Hipergyors, precíz és rugalmas csapat. Szeretem a szellemiségüket, nem minden áron futtatunk kampányokat, inkább szívből dolgozunk. Igazi csapatmunka ez. Kívánom, hogy a jövőben is sok közös projektben tudjunk együtt gondolkozni.

  Regős Veronika, Ahimsa Concept Yoga
  icon

  Olyan marketing tanácsadót kerestünk, aki képes céljainknak megfelelően mérhető eredményeket felmutatni cégünk marketing tevékenysége kapcsán. A Chiro Marketing együttműködésével sikerült kialakítanunk azt a marketing működési modellt, amely hatékonyan támogatja cégünk folyamatos fejlődését. Minden megjelenésnek célja van, az elérni kívánt célok teljesülését a Chiro Marketing rendszeres jelentésével ellenőrizzük. És most egy könnycsepp morzsolós mondat a végére: A Chiro Marketing személyében nemcsak egy jó tanácsadóra leltünk, hanem egy kiváló PARTNERREL dolgozhatunk együtt.

  Dr. Kovács Balázs, tulajdonos, Közbeszguru Kft.
 • icon

  Hozzáállásuk, szakértelmük és rugalmasságuk példaértékű! Köszönjük szépen a közös munkát!

  Mariann és Hanga, Kolos Patika
  icon

  Pár hónapja kezdtünk együtt dolgozni a CHIRO csapatával. Rendkívül meg vagyunk elégedve, mert rugalmasak, segítőkészek és kézzel fogható gyors eredményeket produkálni. Szakmailag kifogástalan a munkájuk. Köszönet érte.

  Pintye Tímea, ügyvezető, Blachere Illumination Hungary
  icon

  A Chiro munkatársainak segítségével az Indiso közösségi média kommunikációja új lendületet kapott. Több területen is érezhető volt a változás: célcsoportunkat minőségibb tartalommal, sokkal hatékonyabban tudjuk megszólítani, visszajelzéseik alapján pedig egyértelműen értékelik, hogy többet tudunk így adni Nekik. A Chiro rugalmassága és gyorsasága sok terhet levett a vállunkról, együttműködésükkel tervezetten, jól strukturáltan tudjuk kezelni a számunkra kiemelten fontos kommunikációs csatornákat. Alapvetően kis költségvetésű kampányaink rendre túlteljesítik a várakozásokat.

  Gábor Tamás, ügyvezető, Indiso Sóklinikák
 • icon

  A Chiro Marketing csapata rugalmasságával, segítőkészségével minden várakozásunkat felülmúlta. Önállóságuk többször is nagyban megkönnyítette munkánkat, miközben megbízhatóan minden lépést folyamatosan egyeztettek velünk.

  Korb Hajnalka, Iparművészeti Múzeum
  icon

  Noémivel nagyon jó volt együtt dolgozni, mert gyorsan megértette mit szeretnénk, ügyesen kivitelezte az Adwords kampányainkat, és logikusan szűrt le következtetéseket az eredményekből. Mi egy tesztidőszakban szerettük volna a honlapunkat elemezni, és ehhez kértük a Chiro segítségét. Abszolút sikerült minden kitűzött célunkat elérni, és mellette sokat tanultunk digitális marketingről, kimondottan Adwords kampányokról.

  Bedő Tibor, Brokerchooser.com
  icon

  Kiváló és proaktív csapat! Eredeti és szellemes megoldások születtek munkájuk során. Pótolhatatlanná  tették magukat.

  Fodor Zsuzsa, kurátor, Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
 • icon

  Kezdetektől a Chiro Marketing kezeli a Facebook és az Adwords fiókjainkat, csinálja a marketingünket, szervezi kampányainkat. A Matykó Noémi által vezetett csapat munkája gyors, pontos, tudásuk naprakész. Igazodnak az igényeinkhez úgy, hogy közben nem engedik, hogy hibákat kövessünk el. Olyan marketingesek, amilyenekre szükségünk van!

  Bánhegyi Mihály, FouFashion
  icon

  Köszönjük az elmúlt évek közös munkáját! Ez alatt az idő alatt a cégünk jelentős növekedésen ment át, amihez a marketing munka mellett a családias (ÜGYFÉLBARÁT!) hozzáállás is kellett. Külön köszönet a jó ötletekért, kreatív tippekért - és ezek megvalósításáért - a Facebook kampányokhoz, amik jelentős forgalmat generáltak. Csak így tovább!

  Hudanik Zsolt, Rolitura.hu
  icon

  Kb. 1 éve bíztam meg őket a Facebook oldalunk aktualizálásának elvégzésével, és teljesen elégedett vagyok a munkájukkal. Színvonalas szolgáltatást nyújtanak, nagyon kreatívak, leveszik ezt a feladatot a vállamról. Köszönöm nekik!

  Dr. Lamper János, All4dent Fogászat
 • icon

  A Chiro csapatával történő együttműködés meghozta a gyümölcsét, remekül alkalmazkodtak minden nehezítő körülményhez, mely állami tulajdonú társaság mivoltunkból adódik. A marketing tevékenységük-nek köszönhetően a könyvértékesítés rekord méreteket öltött és az ebből származó bevétel minden elképzelésünket felülmúlta. A Chiro Marketing Kft.-t megbízható és korrekt cégnek tartjuk. Jó szívvel ajánljuk!

  Magyar Gábor, vállalkozási osztályvezető, HM Zrínyi Nonprofit Kft.
  icon

  A Chiro Marketing első kampányának sikere könnyeket csalt a szemembe. Csodálatos dolognak tartottam, hogy van egy cég, aki betartja amit ígér és pontosan tudja, hogy mi kell a vevőimnek.

  Boga Vanda, Komforte.hu
  icon

  A Chiro csapatával azért szeretünk együtt dolgozni, mert tudják, hogy a mi cégünknek mi a fontos, hogyan működünk, gyakorlatiasan közelítik meg a kitűzött célokat, és igen kreatívak. Ezek mellett rugalmasak, és nem kell őket noszogatni, hogy elvégezzék a feladataikat határidőre. Továbbá ők is fiatalok, mint mi, és teljesen baráti a viszony közöttünk. A lényeg, hogy ha egy mód van rá, akkor ne velük dolgozzanak, mert akkor kevesebb idejük fog ránk jutni, és akkor mi lesz velünk!? Félretéve a viccet, csak ajánlani tudjuk őket! 

  Szabó Roland, ügyvezető, Rolitura.hu
 • icon

  A Chiro csapatát cégünk facebook felületének kezelésével (tartalom menedzsment, hirdetések, nyereményjátékok, stb.) bíztuk meg. Az eredmény már rövid távon is látványosnak bizonyult, így marketing stratégiánk, google kampányaink kialakításába, és lebonyolításába is bevontuk a Chiro-t. Személyes, gyors, profi kommunikáció, gyors reagálás, hatékony ügyintézés, és korrekt elszámolás jellemzi őket. Büszkén ajánljuk őket, és örömmel dolgozunk velük a jövőben is! Hajrá Chiro.

  Máté Csongor, ügyvezető, AmiGo-Snowman Sí- és Snowboard Shop
  icon

  Bár a véletlen hozott össze minket, hiszem, hogy az induló vállalkozásom nem kerülhetett volna szakértőbb kezekbe. Ha két szóval kellene jellemeznem őket, akkor az a korrekt és a naprakész.

  Boga Vanda, Komforte.hu
  icon

  Mióta a Chiro-val dolgozunk, egyre többen ismerik fel a termékünket, és az ország egyre több pontjáról érdeklődnek afelől, hogy hol lehet beszerezni azt.

  Király László, ügyvezető, Zala Cereália Kft.

Kérj ajánlatot!