pontok

Online marketing megoldások kis- és középvállalatok számára

Nem tudod, hogy melyik lenne céged számára a legjobb marketing eszköz? Próbálkoztál már Google hirdetésekkel, Facebookkal, de nem volt eredménye?
Van honlapod, de nem termel bevételt? Nincs időd, kapacitásod házon belül tartani a marketing feladatokat? Keress minket, és segítünk!

Mi vagyunk a Te céged!

Matykó Noémi

Szükséged van marketingre?

Az ma már nem kérdés, hogy egy cégnek szüksége van marketingre. (Ha igen, akkor inkább ne is olvass tovább, nem mi vagyunk a Te céged!) Van, akinek kevésbé, másoknak jóval inkább, iparágtól és célcsoporttól függően.

Matykó Noémi, ügyvezető

De tudod pontosan, hogy hány féle eszközből választhatsz? Tudod, hogy a marketing nem feltétlenül drága, nagy cégeknek való eszköz? Tudod, hogy mikor mihez nyúlj, ha egy kampányt akarsz futtatni? Időd is van minderre? Ha nem, akkor keress meg minket, mert pont ezekben fogunk neked segíteni.

Ajánlatot kérek

Miért válassz minket?

 •  

  Gyorsan dolgozunk
  Ajánlat-szerződés-stratégia, és már indul is a kampányod, nem töltünk el heteket „látszat” tevékenységekkel.

 •  

  Megfizethetőek vagyunk

  Kisvállalkozásként pontosan tudjuk, hogy a marketingre szánt keret véges. Nem dolgozunk ingyen, de mindig tudunk olyan megoldást, amit megengedhetsz magadnak.

 •  

  Nálunk nem egy vagy a sok ügyfélből

  Nekünk a marketing nem a munkánk, hanem a szenvedélyünk. Minden ügyfelet úgy kezelünk, mintha ő lenne az első, az egyetlen, a legfontosabb. Ajánlásokból élünk, ezért mindennél fontosabb, hogy elégedett legyél a munkákkal!

pontok

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha tudod már, pontosan mire van szükséged, akkor azért, ha nincs ötleted, csak tudod, hogy valami kell, akkor azért.

symbol

Chiro Marketing Kft.

1094 Budapest, Bokréta utca 33. 2/6

symbol

Telefon

Mobil:+36 70 930 6779

symbol

E-mail

Iroda:[email protected]