PPC

Szeretnéd pontosan tudni, hogy mire megy el a pénzed? Jó lenne, ha végre több bevételed származna a hirdetésekből, mint amennyit rájuk költesz?

Hirdess online, kiszámítható költségekkel!

  • Pontos célzás: nemre, korra, földrajzi helyzetre, érdeklődésre, stb.
  • Azonnali eredmények, szemben a hosszadalmas keresőoptimalizálással (ami szintén fontos és eredmcsak lassabb)
  • Csak a megszerzett látogatókért fizetsz, mindezt kiszámítható költségekkel.
  • Kiváló mérési lehetőségek. Pontosan látod, hogy mi történik a pénzeddel, és ennek mik az eredményei.

Bízd ránk az Adwords és a Facebook hirdetéseid kezelését,
és amíg te a vállalkozásod ügyeivel foglalkozol, mi gondolunk arra, hogy
kampányaid mindig optimalizálva legyenek.

Közel 5 és fél millió magyar használja napi szinten a Facebookot, és napi átlag 1,5-2 órát töltenek a közösségi oldalon. Miért ne találkozzanak a Te termékeddel, szolgáltatásoddal?

Hatékonyan szeretnéd építeni a márkádat, és felpörgetnéd az értékesítést is? Kerülj közelebb a leendő ügyfeleidhez, és juss el azokhoz, akik valóban érdeklődnek a szolgáltatásod iránt!

Hallottál már róla, hogy létezik Brand awareness, Engagement és Reach célú kampány, hogy létrehozhatsz lookalike és remarketing listákat, hogy optimalizálhatsz elköteleződésre, kattintásra és elérésre is, de nem tudod, mely megoldások hasznosak a te vállalkozásod számára? PPC szakemberink megtalálják céged számára a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldásokat.

Az ügyfeleid, vásárlóid most is épp megoldást keresnek a problémáikra a Google-ben. És téged megtalálnak?
Nem tudsz lépést tartani a folyamatosan változó hirdetési megoldásokkal? Jó lenne, ha valaki megtanulná és alkalmazná helyetted ezeket?

Emeld magasabb szintre online marketingedet keresési és display kampányokkal, konverzióméréssel, remarketinggel, intelligens CPC-vel és automatizálással.

Bízd ránk Adwords hirdetéseid kezelését, így nem neked kell heti, napi több órát a hirdetéskezelésre szánnod a drága idődből. Pontos célzási lehetőségek, folyamatos optimalizálás, kiváló mérési lehetősgek, mindez kiszámítható költségekkel.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Szinte az összes konkurenciád fent van a közösségi oldalakon, és jó lenne,
ha előttük járnál egy lépéssel?

Nem tudsz lépést tartani a folyamatosan változó Facebook és Instagram trendekkel? Jó lenne, ha valaki megtanulná és alkalmazná helyetted ezeket?

Az ügyfeleid, vásárlóid naponta több órát töltenek a Facebook, az Instagram, vagy a Pinterest oldalak böngészésével. Ezt a tényt bevételeid megsokszorozására is felhasználhatod!

Miért jó, ha profikra bízod a közösségi média oldalaid kezelését?

Mert közelebb kerülhetsz a leendő ügyfeleidhez, és eljuthatsz azokhoz, akik valóban érdeklődnek a szolgál tatásod iránt.
Mert tisztában vagyunk a legfrissebb közösségi média trendekkel.
Mert személyre szabott, naprakész, érdekes és értékes tartalmakat készítünk az oldalaidra.
Mert többé nem neked kell heti, napi több órát a közösségi média oldalak kezelésére szánnod a drága idődből.
Mert a céged akciói, kedvezményei azonnal eljutnak a követőidhez, így megsokszorozhatod a bevételedet!

Bízd ránk a közöségi oldalaid kezelését, és amíg te a vállalkozásod ügyeivel foglalkozol, mi gondolunk arra, hogy oldalaidon mindig legyen friss és érdekes tartalom.

Ha szeretnél lépést tartani a konkurenciával, szinte elengedhetetlen a friss és aktív Facebook oldal. A hatékony márkaépítés és a gyors, kétoldali kommunikáció egyik legjobb platformja a legnagyobb közösségi oldal. Közel 5 és fél millió magyar használja napi szinten a Facebookot, és napi átlag 1,5-2 órát töltenek a közösségi oldalon.

Miért ne éppen a te oldaladon töltenék el az idejüket? Hatékonyan szeretnéd építeni a márkádat, és felpörgetnéd az értékesítést is?

A minőségi tartalommarketingnek köszönhetően még több komment, kedvelés, megosztás lesz az oldaladon, így rendszeres, kétirányú kommunikációt alakíthatsz ki a leendő vásárlóiddal. A napi bejegyzések mellett nyereményjátékokkal, szavazásokkal aktivizáljuk és tartjuk mozgásban a követői bázisodat, sőt még feliratkozókat is gyűjtünk neked!

Ha utazással, divattal, szépségipari szolgáltatással, dekorációval foglalkozol vagy hangulatos és látványos fotóid vannak, az Instagram a te oldalad! Már 1,1 millió magyar regisztrált az oldalra, akiknek többsége jómódú, 30 év alatti fiatal, akik nagyon sokat fényképeznek, így érdemes erőforrást összpontosítanod erre a felületre.

Bízd ránk a munka nehezét, és mi megtaláljuk a cégedhez kapcsolódó releváns és érdekes híreket, ötleteket, amelyekkel növeljük a kedvelések és az elérések számát.

Vizuális tartalomszerkesztőink izgalmas és látványos képekkel, GIF-ekkel és videókkal színesítik majd az oldalad.

A Pinterest egy olyan képmegosztó oldal, ami óriási ötlettárként funkcionál. Ha a fő profilod a lakberendezés, az ételek, kézműves termékek, a divat és a kiegészítők, nem hiányozhatsz a Pinterestről.

Az oldalon már csaknem egymillió magyar felhasználó van jelen, jellemzően 15 és 35 év közötti nők, akik a megosztás mellett ötlet és inspiráció gyűjtésre használják az oldalt.

Ha szeretnéd hatékonyan elérni ezt a célcsoportot, minőségi képekre és eredeti ötletekre van szükség. Úgy érzed, jól jönne néhány profi és kreatív tanács? Kérj ajánlatot tőlünk közösségi média menedzsmentre, és mi kihozzuk a maximumot a vállalkozásodból!

A Google saját platformja valamivel kisebb jelentőséggel bír a közösségi média jelenlétben, azonban fontos szerepet játszik a megfelelő keresőoptimalizálásban, így nem érdemes figyelmen kívül hagynod ezt a lehetőséget sem.

Az oldalon 196 ezer magyar felhasználó van jelen, leginkább üzleti felhasználók. Ha még nem hallottál a Google+-ról, és hasznos tanácsokra van szükséged, segítünk, hogy mely megoldások hasznosak a te vállalkozásod számára.

KOMPLEX ONLINE MARKETING

A céggel kapcsolatos teendők már teljesen leterhelnek, és úgy érzed, szétaprózódsz? Szeretnéd, ha online marketing stratégiád átgondolt, ésszerű és költséghatékony lenne?

Kérj ajánlatot tőlünk komplex online marketing szolgáltatásra, spórolj időt és pénzt!

Levesszük az online marketing terhét a válladról! Csapatunk komplex egységként kezeli céged online marketingjét úgy, hogy a különböző elemek támogassák és erősítsék egymást. Profi szakembereink tisztában vannak a legfrissebb online marketing, hirdetési és közösségi média trendekkel, így személyre szabott, naprakész, érdekes és értékes tartalmakat, hirdetéseket készítünk az oldalaidra.

Nálunk a hirdetéseid ezután kiszámítható és optimalizálható költségekkel járnak majd. Pontosan el tudjuk érni a célcsoportodat: a felhasználók profilja érdeklődése, földrajzi elhelyezkedése és demográfiai adatok szerint is megtaláljuk leendő ügyfeleidet.

Komplex online marketing csomagunk a következők szolgáltatásokat tartalmazza:

- Google Adwords hirdetéskezelés

- Facebook hirdetéskezelés

- Facebook napi szintű tartalommenedzsment

- Instagram tartalommarketing

- hírlevél

- blog

- weboldal tartalomfeltöltés

Amíg te céged ügyeivel foglalkozol, mi gondolunk arra, hogy online marketinged a lehető legjobban működjön.

E-MAIL MARKETING ÉS BLOG

Hallottál már a tartalommarketingről, de nem tudod pontosan mit is jelent? Nem az erősséged a szövegírás, és nincs időd órákat tölteni a klaviatúra fölé görnyedve témakereséssel?

Leendő ügyfeleid és vásárlóid számtalan hirdetéssel és értékesítő tartalommal találkoznak az online térben, aminek következtében kialakulhat egyfajta enyhe ellenállás a direkt vásárlásra ösztönző reklámokkal szemben.

Gondolkozz hosszú távon, és építs stabil, megbízható és lojális vásárlói bázist!

Az általunk készített hírlevelekben, blogbejegyzésekben, vizuális tartalmakban olyan értékes, érdekes és élvezetes tartalmat nyújtunk a felhasználóknak, ami magával ragadja, szórakoztatja őket. Miután értéket adtál, és sikerült elnyerned az olvasóid bizalmát, máris könnyebb lesz értékesíteni a termékedet.

Miért jó, ha a tartalommarketinget választod?

Mert a hosszú távú, átgondolt tartalomstratégia az egyik legjobb márkaépítő eszköz.
Mert valódi elköteleződést alakíthatsz ki a potenciális vásárlóidban.
Mert az értékes szakmai tartalmak erősítik a szakértői státuszodat a piacon.
Mert a tanácsaiddal, ötleteiddel megoldást nyújthatsz ügyfeleid problémájára, amiért ők hálásak lesznek, így később visszatérnek majd az oldaladra és jó eséllyel már vásárolni is fognak.

Szeretnéd máris elkezdeni a hírlevél küldést és a blogolást, de nincs szabad kapacitásod erre a meglehetősen időigényes feladatra?

Kérj ajánlatot tőlünk, és bízd ránk a a tartalommarketingedet! Szövegíróink és kreatív szakembereink megtalálják a legjobb témákat, létrehozzák a legjobb tartalamakat vállalkozásod számára.

E-mail marketing

Kommunikálj hatékonyan! Leendő vásárlóid első elköteleződése lehet a hírlevélre való feliratkozás. Használd ki a lehetőséget, és küldd el a legjobb, testre szabott ajánlataidat a megfelelő célcsoportnak! Segítünk kialakítani a szegmentált címlistáidat, hogy hatékony módon kommunikálhasd az aktuális üzeneteidet a vásárlóidnak.

Amit adunk:

- Átgondolt és összehangolt hírlevél stratégia.

- Feliratkozógyűjtés (nyereményjátékok, leadmagnet stb.)

- Hírlevélkiküldés a leghatékonyabb szoftverekkel.

- Kreatív, minőségi és aktuális tartalmak.

- Folyamatos tesztelés és kiválóan mérhető eredmények!

Blog

A hatékony márkaépítés egyik alappillére a blog. Nyújts értékes tartalmakat a weboldalad látogatóinak, így kiépítheted azt a bizalmat, ami az első lépés az elköteleződés útján.

A hosszú távú, minőségi tartalom segítségével alakítsd ki a szakértői státuszt, és tematizáld te a piacot!

Tapasztalt, kreatív szövegíróink megtalálják azokat a témákat, érdekes újdonságokat és híreket, amelyek érdeklik a célcsoportodat. Ha már nincs időd és kapacitásod a blog írásra, bízd ránk a munkát, és kérj tőlünk ajánlatot!

ONLINE KAMPÁNYTERVEZÉS ÉS TANÁCSADÁS

Szeretnéd magasabb szintre emelni az online marketingedet, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Van weboldalad, Facebook oldalad, hirdetéseid, de nem jönnek a konverziók és nem tudod mi a probléma?

Fejleszd vállalkozásodat profi online marketing szakértő segítségével, és hagyd le a konkurenciád! Online marketing tanácsadásunkon megadjuk a neked szükséges útmutatást. Segítünk elkerülni a kezdők hibáit, és megspóroljuk számodra az elhibázott kísérletek árát.|

Amit kapsz:

• szakmai vélemény
mit csinálsz jól,
min kell változtatnod

• ötletek
új célcsoport, új termék

• konkrét tanácsok
így alakítsd át a weboldalad

• hirdetési tippek
hogyan állítsd be a hirdetéseid

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

Mutass olyan képet vállalkozásodról, amilyet mindig is szerettél volna!

Szeretnéd, hogy felhasználóbarát weboldalad a megálmodott marketingstratégia részeként hozza leendő ügyfeleid megrendeléseid? Egy jó weboldal feladata jóval túlmutat a „bemutatom vállalkozásom” szerepen, célja, hogy vállalkozásod, termékeid előnyeit úgy mutassa be, hogy a leendő megrendelők azonnal le akarjanak csapni az ajánlatodra.

Egyedi fejlesztésű, sablon alapján készült, statikus vagy tartalomkezelős weboldalakat készítünk, amelyeket a marketingstratégiádnak megfelelően alakítunk ki.

Ha egyszerű információs oldalra vágysz, segítünk, hogy leendő ügyfeleidnek a legideálisabb módon mutatkozz be, ha pedig vállalkozásod eladásait már összetett értékesítési tölcsér szerint irányítod, gondoskodunk róla, hogy az optin oldaladra, landing és sales oldalaidra érkező látogatókat olyan felület fogadja, amely tovább viszi őket a vásárlási folyamatban.

A weboldalad készítése során figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás, a webergonómia, a tartalommarketing, mobilra optimalizálás szempontjait, valamint a leendő ügyfeleid elvárásait és gondolkodásmódját.